Γ. Λαγός: “Δεν ήταν δική μου απόφαση, αλλά κάποιοι ξεχνούν”

Ο πρώην τεχνικός της Αχαϊκής, Γιώργος Λαγός έκανε την εξής ανάρτηση πριν λίγη ώρα, ευχαριστώντας συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του:

“Θα ήθελα με την σειρά μου μετά την απόφαση της διοίκησης για την λύση της συνεργασίας μας, να την ευχαριστήσω δημόσια για την τιμή που μου έκανε το προηγούμενο καλοκαίρι κ να ευχηθώ με την σειρά μου τα καλύτερα για την συνέχεια της θητείας της σε όλους τους τομείς !!! Σίγουρα η επιθυμία αυτή δεν ήταν η δική μου αλλά μάλλον κάποιοι ξεχνούν… !!!!!

Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε το προηγούμενο καλοκαίρι με τα προβλήματα που όλοι γνωρίζετε… ξεκινώντας από τους συνεργάτες μου Παύλος Μητρόπουλος Θανασης Δρακοπουλος και τον Kostas Levidiotis για την περίοδο της προετοιμασίας!!! Στην συνέχεια θα ήθελα να ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ τους ποδοσφαιριστές που μας έκαναν την τιμή κ βοήθησαν όλη αυτήν την αγωνιστική περίοδο κ θα τονίσω πως είμαι περήφανος για αυτούς καθώς διέψευσαν ευχάριστα κάθε προσδοκία με την αγωνιστική τους συμπεριφορά!!!

Ειδικά αυτοί οι μάγκες που έμειναν ως το τέλος… οι αριθμοί κ η πορεία τους μιλάνε από μόνα τους κ ειδικά τα αποτελέσματα στους αγώνες μπαράζ όταν κάποιες ομάδες έπαιζαν φιλικά… κ αυτοί διέψευσαν κάθε “Κασσάνδρα ” με τα οποία προβλήματα υπήρχαν…
Σας ευχαριστώ όλους ειλικρινά για όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές που δημιούργησε αυτή η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, αυτή η ΟΜΑΔΑ, εντός κ εκτός γηπέδου, καθώς το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση, και σας εύχομαι τα καλύτερα με Υγεία κ Επιτυχίες σε ότι κάνετε!!!

Υ.Γ Αχαϊκή Αθλητική Ένωση Α.Ε Εις το επανιδείν!!!