Γ. Χριστόπουλος: «Νευριάζω με τον γιο μου όταν μου λέει για το ρεκόρ»

O Προμηθέας έκανε τη δουλειά παρά τις δυσκολίες απέναντι στην Καρδίτσα. Έτσι συνέχισε το σερί του, εντός και εκτός συνόρων, αλλά αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν θέλει να ακούει ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ούτε καν όταν τον ρωτάει ο γιος του!

Ο προπονητής του Προμηθέα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του σημερινού αγώνα: «Η διαχείριση του πρέπει είναι σημαντική για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν παθητικοί στην άμυνα και επιτρέψαμε στην Καρδίτσα να έχει 82% στα δίποντα. Δεν είχαμε ρυθμό, παίζαμε βιαστικά και επιπόλαια» είπε και συνέχισε: «Στο δεύτερο πιέσαμε, χτίσαμε από την άμυνα, βρήκαμε σωστά σουτ και εκμεταλλευτήκαμε παίκτες, όπως ο Κουλμπόκα, που δεν είχαν βρει τον δρόμο προς το καλάθι. Είχαμε πει ότι θα ήταν διαφορετικό αυτό το ματς γιατί η Καρδίτσα έγινε πιο ποιοτική. Το πρέπει είναι σημαντικό και πρέπει να το καρπωθείς, αυτό κάναμε σήμερα. Βλέπουμε το παιχνίδι με τη Σλασκ στην Ευρώπη».

Αναφερόμενος σε αυτό που άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, είπε: «Στο ημίχρονο συζητήσαμε για το ότι δεν είχαμε δημιουργικότητα και δεν δημιουργήσαμε ρήγματα. Με τους τρεις κοντούς τα βρήκαμε και έτσι μπήκαν και οι υπόλοιποι στο παιχνίδι».

Όσο για το σερί και το ρεκόρ του Προμηθέα, η απάντηση του Χριστόπουλου ήταν ενδεικτική του πώς το προσεγγίζει: «Κάθε φορά που με ρωτάει ο γιος μου για το ρεκόρ, νευριάζω μαζί του γιατί δεν θέλω να ακούω. Το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό».

Νωρίτερα ο κόουτς του Προμηθέα έκανε δηλώσεις στην ΕΡΤ κρατώντας αγκαλιά τη μικρή κόρη του και έχοντας στο πλάι του τον γιο του!