Δάφνη Πατρών: Παραμονή Κατσαντούλα, τέλη Ιουλίου η προετοιμασία

Όμορφες υποσχέσεις μοίρασε στους φίλους της η Δάφνη Πατρών με την εικόνα της στο ξεκίνημα του περσινού πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, δυστυχώς όμως για την ίδια, το lockdown του Νοεμβρίου και εν τέλει η ματαίωση της σεζόν, ακύρωσαν το καλό ξεκίνημα του συγκροτήματος του Θανάση Κατσαντούλα και το κυριότερο, εξουδετέρωσαν την ευνοϊκή συγκυρία, καθώς η ομάδα είχε βρει ρυθμό, ψυχολογία και πίστη στις δυνατότητές της.

Πρώτο μέλημα της διοίκησης ήταν η παραμονή του Θανάση Κατσαντούλα στην τεχνική ηγεσία. Ο φιλόδοξος τεχνικός ανανέωσε και για τη φετινή σεζόν, αφού είναι ο άνθρωπος που «έχτισε» το περσινό σύνολο και η διοίκηση είναι πολύ ευχαριστημένη για τη δουλειά του.

Ο Κατσαντούλας έχει δείξει και στο παρελθόν πως ξέρει να χτίζει ομάδες από το μηδέν, κάνοντας πορείες πρωταθλητισμού. Η προετοιμασία εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ενδέχεται να ξεκινήσει στα τέλη Ιουλίου, θα υπάρξει μεγάλη στήριξη στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της περιοχής, ενώ θα γίνουν 3-4 προσθήκες για να δυναμώσει και άλλο το ρόστερ.