Δέσμευση εργολάβου: Μέχρι τέλη Μαΐου έτοιμο το «Κώστας Ζάρρας»

Ευχάριστες εξελίξεις έρχονται για την αλλαγή τάπητα στο δημοτικό γήπεδο Σαραβαλίου «Κώστας Ζάρρας». Ο ανάδοχος  εργολάβος τα βρήκε με την αρμόδια επιτροπή του Δήμου Πατρέων, τακτοποιήθηκε οικονομικά και πλέον είναι έτοιμος να ξεκινήσει την ανακατασκευή στο γήπεδο Σαραβαλίου. Μάλιστα δεσμεύτηκε στους ανθρώπους του Δήμου Πατρέων ότι σε δύο μήνες, ήτοι στο τέλος Μαΐου θα παραδώσει ετοιμοπαράδοτο το γήπεδο που θα δώσει μια ακόμα λύση στο γηπεδικό πρόβλημα της Πάτρας.

Το «Κ. Ζάρρας» όπως δήλωσε και ο αντιδήμαρχος Τάκης Πετρόπουλος στον ΣπορFM Πάτρας 96,3 πρόσφατα αποτελεί μια κλασσική περίπτωση γραφειοκρατίας που έχει φέρει πίσω την ολοκλήρωση του έργου. Έπρεπε να παρθεί και το «οκ» από την Περιφέρεια για να εκταμιευθεί ένα έξτρα ποσό.

Το γήπεδο Πετρωτού έχει «κλείσει» μόνο για αγώνες, με τις ομάδες να προπονούνται κανονικά. Θα εκταμιευθεί ένα σημαντικό κονδύλι και ο εργολάβος θα αποκαταστήσει τη ζημιά, αφού ο τάπητας θα «ξηλωθεί» εκ νέου για να γίνει σωστή υπόστρωση. Οι εργασίες αυτές θα διαρκέσουν ένα μήνα περίπου. Το σημαντικό είναι πως ο Δήμος Πατρέων σκέφτεται να δώσει σε χρήση το βοηθητικό του Παμπελοποννησιακού Σταδίου για να εξυπηρετήσει τα σωματεία, δίνοντας τη λύση.