Δήμος Κόκας: “Συγγνώμη από τον κόσμο μας”

Μετά το τέλος του αγώνα και κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Ήταν δύο διαφορετικά ημίχρονα για εμάς. Στο α΄ ημίχρονο, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, είχαμε φάσεις, είχαμε καλή κυκλοφορία και δεν δώσαμε χώρους και δυνατότητα στον αντίπαλο για να μας απειλήσει. Με εξαίρεση 1-2 στατικές φάσεις στο τέλος του ημίχρονου δεν είχαμε προβλήματα.

Στο β΄ ημίχρονο, δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι, μας έλειπε η ενεργεία, ήταν το 5ο συνεχόμενο ματς σε 2 εβδομάδες, έγιναν και κάποιες αναγκαστικές αλλαγές και δεν πηγαίναμε δυνατά στις μονομαχίες. Ο Τηλυκράτης έβαλε το γκολ, δεν μπορέσαμε να απαντήσουμε και έτσι ήρθε η ήττα. Συγχαρητήρια στον Τηλυκράτη για τη νίκη, εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και νομίζω πως πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματά στη συνέχεια».

ΚΟΚΑΣ: «ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ»

Από τους παίκτες, μίλησε ο Δήμος Κόκκας ο οποίος είπε: «Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από το κόσμο μας, κόσμο που ταξίδεψε και ήρθε εδώ. Γνωρίζουμε το μέγεθος της Παναχαϊκής, ένας είναι ο στόχος μας και θα τα δώσουνε όλα για να καταφέρουμε να είμαστε μείς στο τέλος αυτοί που θα πανηγυρίσουμε την άνοδο».