Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Δήμος Πατρέων: Πιέζει για την ανακατασκευή των τριών δημοτικών γηπέδων

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανακατασκευή των τριών δημοτικών γηπέδων Ζαρουχλείκων, Βραχνείκων και Ρίου έχει ξεκινήσει και ο πρόεδρος των αθλητικών εγκαταστάσεων ποδοσφαίρου της Πάτρας Γιάννης Παυλάκης τόνισε στην εφημερίδα “Νεολόγος των Πατρών”:

«Περιμένουμε τον εργολάβο του έργου για να μάθουμε τις προθέσεις του. Εμείς θα πιέσουμε να ξεκινήσουν οι εργασίες μέσα στο καλοκαίρι, αλλά ο εργολάβος έχει περιθώριο οκτώ μηνών να ξεκινήσει εργασίες από την ημέρα που υπέγραψε την σύμβαση. Αυτό είχε συμβεί τον Μάρτιο, οπότε έχει νόμιμη προθεσμία μέχρι τον Νοέμβριο. Ο εργολάβος θα κοιτάξει το συμφέρον του, πως θα εκμεταλλευτεί όλη την διαδικασία και αυτός θα επιλέξει αν θα κλείσουν και τα τρία γήπεδα μαζί».

Αναφερόμενος στο γήπεδο Πετρωτού τόνισε: «Από το κονδύλι των 2.000.000 ευρώ που είναι για τις βελτιώσεις στα γήπεδα έχουμε εισηγηθεί ότι ένα ποσό 50.000 ευρώ που θα πήγαινε στα γήπεδα Ζαρουχλεΐκων, Βραχνείκων και Ρίου, που πλέον θα ανακατασκευαστούν να πάνε για την ολική ανακατασκευή του γηπέδου του Πετρωτού. Έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η ΕΠΣ Αχαΐας να αναλάβει να φτιάξει το γήπεδο, αλλά εγώ το βλέπω δύσκολο. Μακάρι να μας εκπλήξει ευχάριστα η ΕΠΣΑ, γιατί εμείς γήπεδα θέλουμε να έχουμε».