Δίδαξε ήθος η γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Καλαβρύτων

Τον πρώτο της αγώνα έδωσε το Σάββατο η γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Καλαβρύτων, όπου αντιμετώπισε την ομάδα της Καλαμάτας – Πατίστας στο πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Η ομάδα των Καλαβρύτων, γνώρισε την ήττα με 2-1. Τα Καλάβρυτα ήταν καλύτερα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά αιφνιδιάστηκαν στην αρχή του αγώνα όπου δέχθηκαν δύο τέρματα. Το τέρμα των Καλαβρύτων σημείωσε η Μίνα Κορδή στο 75΄ενώ είχαν οριζόντιο δοκάρι σε απευθείας φάουλ της Ιωάννας Βαρβιτσιώτη. Χαμένο πέναλτι για την Καλαμάτα (δοκάρι) στο 18′

Για τα Καλάβρυτα αγωνίστηκαν: Παναγοπούλου Κωσταντίνα, Τσεντούρου Δανάη, Δέπα Έλντα, Καλαμρά Ειρήνη, Φλογερά Θένια, Βαρβιτσιώτη Ιωάννα, Παναγοπούλου Μαρία, Κορδή Μίνα, Γράμμη Ελευθερία, Κορδή Νίκη, Στέργιου Ανδριάννα,

Στην αποστολή ήταν ακόμα: Κακκαβά Μαρία, Βαρβιτσιώτη Νίκη, Χουλιάρα Κατερίνα, Βαρβιτσιώτη Θεοδώρα. Απουσίαζαν: Αναγνωστοπούλου Κ. Κοτσορώνη Ελ. Κανελλόπούλου Γ. Σιακαμπέτη Ι. Πατερέλη Ι. Αλιάη Αμ.

Στο τέλος της αναμέτρησης τα κορίτσια και των δύο ομάδων έφυγαν αγκαλισμένες από το γήπεδο, δείχνοντας, διαδάσκοντας ήθος, ενώ παρατάχθηκαν με ροζ κορδελάκια κατά του καρκίνου του μαστού. Το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας των Καλαβρύτων ως πρώτος προπονητής στην γυναικεία ομάδα έκανε ο Αλέξης Χουλιάρας!