Δίκαιη μοιρασιά για Αχαιό και Δόξα Παραλίας

Διαιτητής: Καμζόλας (Παυλόπουλος-Χαμουζάς)

Σκόρερ: 23′ Μούτσα – 12′ Βέρρας

Αποβολές: 88′ Χατούπης (απευθείας κόκκινη κάρτα)

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που διεξήχθη στο Ενωσιακό γήπεδο “Ανδρέας Κάνιστρας” ο Αχαιός Σαραβαλίου και η Δόξα Παραλίας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 ένα αποτέλεσμα που αν κρίνουμε από την γενική εικόνα που είχαν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο θεωρείται δίκαιο αποτέλεσμα. Η Δόξα Παραλίας ήταν αυτή όπου καταφέρει να προηγηθεί καθώς στο 12ο λεπτό ύστερα από τραγικό λάθος της άμυνας του Αχαιού ο Βέρρας έκλεψε την μπάλα και με πλασέ την έστειλα στα δίχτυα για το 0-1.

Με την συμπλήρωση 20 λεπτών στο παιχνίδι ο Νίκας εκτέλεσε το φάουλ με τον Χατούπη να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Για να έρθουμε στο 23′ όταν ο Σωτηρόπουλος έκανε βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας κακή συννενόηση Δημακόπουλου με τον Σμιγάδη ο Μούτσα επωφελήθηκε και με πλασέ σε κενή εστία ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 30′ κόρνερ του Κυριακόπουλου με την κεφαλιά του Κυριαζόπουλου να περνάει πάνω από τα δοκάρια. Στο 35′ ο Κυριακόπουλος εκτέλεσε το φάουλ με τον Σμιγάδη να αποκρούει σε κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 63′ ο Κυριαζόπουλος εκτέλεσε το φάουλ από την μεσαία γραμμή ο Μικελάτος στο δεύτερο δοκάρι έκανε το γύρισμα αλλά η κεφαλιά του Γ.Λαζανά αποκρούστηκε από τον Νικολόπουλο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος.

Στο 72′ ήταν η σειρά της Δόξας να απειλήσει με τον Νικολόπουλο να βγάζει την σέντρα αλλά η προβολή του Τσιβγενίδη πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 88′ ο Αχαιός Σαραβαλίου έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές όταν ο Βέρρας βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον Χατούπη με τον τερματοφύλακα του Αχαιού να αποκρούει το σουτ με τα χέρια αλλά να βρίσκεται εκτός περιοχής με τον διαιτητή Καμζόλα ορθώς να του υποδεικνύει την κόκκινη κάρτα.

Στα εναπομείναντα λεπτά η Δόξα Παραλίας πίεσε για το γκολ της νίκης,αυτό δεν ήρθε και το τελευταίο σφύριγμα του Διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1.

Συνθέσεις:

ΑΧΑΪΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Νίκος Δημητρόπουλος): Χατούπης, Καφεντζής, Καλύβας, Σουβαλιώτης, Παπαστεργίου, Σωτηρόπουλος (88′ Στεφανόπουλος), Κυριακόπουλος, Γ.Λαζανάς, Κυριαζόπουλος (88′ Κάντας), Μούτσα, Μικελάτος (94′ Καπογιαννόπουλος).

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Χρήστος Τσίκας): Σμιγάδης, Βγενόπουλος, Δημακόπουλος, Φ.Λαζανάς (69′ Κόκα), Νίκας, Νικολόπουλος, Στάμος, Σιδέρης, Βέρρας, Γκολφινόπουλος, Τσιβγενίδης.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς