Δίκαιη μοιρασιά για Ζαβλάνι και Αργυρά Πατρών (photos)

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Πανιωνίου Αχιλλέα στην Αγυιά Ζαβλάνι και Αργυρά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 4-4.

Για το Ζαβλάνι που αρνήθηκε να ηττηθεί στην χθεσινή αναμέτρηση, λυτρωτής ηταν ο Ανδρικόπουλος (χρυσή αλλαγή) που σκόραρε στο 93′ και χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του,η οποία αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές απο το 66′ λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Περπίνια.

Στα του παιχνιδιού τώρα η Αργυρά Πατρών μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 15′ άνοιξε το σκορ με σκόρερ τον Κ.Ασημακόπουλο που εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Καψή και με πλασέ από ύψος του πέναλτι έκανε το 0-1.

Τρία λεπτά αργότερα ο Καψής με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 28′ γύρισμα του Ευθυμιόπουλου από τα δεξιά πλασέ του Μπασιλάρη για το 1-2.

Στο 32′ σέντρα του Μπασιλάρη από τα δεξιά ο τερματοφύλακας θα χάσει την μπάλα μέσα από τα χέρια του ο Κωστόπουλος θα εκμεταλλευτεί το “δώρο” του Πρέμπτου για να κάνει το 2-2.
Σε μια φάση όπου οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ,πριν την σέντρα του Μπασιλάρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 53′ ο Κ.Ασημακακόπουλος με κεφαλιά εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-3.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Κωστόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και με κεφαλιά ο Κούντας θα ισοφαρίσει σε 3-3.

Στο 66′ το Ζαβλάνι θα μείνει με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς ο Περπίνιας θα αντικρύσει ορθώς την 2η κίτρινη κάρτα.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Κουκής με πλασέ εντός περιοχής ύστερα από χαμένο τετ α τετ θα γράψει το 3-4.

Για να έρθουμε στο 93′ και με κεφαλιά ο Ανδρικόπουλος (χρυσή αλλαγή) να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 4-4 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, από τους ανθρώπους των γηπεδούχων, χαρίζοντας τους έναν σπουδαίο βαθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Συνθέσεις :

Ζαβλάνι (Γ. Αμασιάδης) : Κατσαμπούμι, Μπαρλής, Μπασιλάρης, Ζησιμόπουλος, Τόλης, Παπασπυρόπουλος (90′ Ροδόπουλος), Καρπάνος (68′ Ανδρικόπουλος), Ευθυμιόπουλος, Μπισμπίκης (28′ Περπίνιας), Κούντας Κωστόπουλος.

Αργυρά Πατρών (Κ.Καψάλης) : Πρέμπτος, Διγγελόπουλος, Τζουγανάτος (82′ Τασσιάς), Παπαγιαννάκης, Βίσας, Γ.Ασημακόπουλος (94′ Νότης), Κ.Ασημακόπουλος, Λυκοκάρπης (58′ Σταματάκης), Χειμαριώτης, (46′ Κολοκούσης), Αλεξανδρής (46′ Κουκής), Καψής.

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση