Δίκαιη μοιρασιά για ΠΑΟΚ και Φλόγα Κάτω Καστριτσίου

Διαιτητής: Τηλιγάδας (Γαλάνης-Ψιμάρνης)

Υπό των φως των προβολέων στο Ενωσιακό γήπεδο Ανδρέας Κάνιστρας ΠΑΟΚ Πατρών και Φλόγα Κάτω Καστριτσίου έμειναν στο στείρο 0-0. Το παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό με πολλές μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής με αίσθηση όποια ομάδα καταφέρει να σκοράρει θα κλέψει και τους τρεις βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ Πατρών έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες με σουτ του Ραφαήλ Χότζα, ενώ από την άλλη πλευρά η Φλόγα κινήθηκε πάνω στον Ανδρέα Χαλούλο ο οποίος απείλησε πολλές φορές με στημένα και με σουτ από μακρινή απόσταση.

Να αναφέρουμε πως στο 91′ η Φλόγα έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Σίνος μέσα από την περιοχή μετά από αδυναμία των αμυντικών του ΠΑΟΚ να απομακρύνουν την μπάλα έκανε το πλασέ αλλά είδε την μπάλα να περνάει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΩΝ (Νίκος Σταυρόπουλος) : Γιαννικόπουλος,Τσίρος, Σγούρας, Κούρσαρος, Ξυπολιάς, Γεροντίδης, Χαντάι (67’Κανελλακόπουλος), Παπαγγελής (67’Λαχανάς),Βεργίνης, Γραμματικόπουλος, Χότζα.

ΦΛΟΓΑ ΚΑΤΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙΟΥ (Θανάσης Καραγιαννάκης) : Κατσαμπούμι, Κατσικάς (89’Νότης), Καυκάς (67’Παπαθεοδωρακόπουλος),Μητρόπουλος, Μπουρνάκας, Κουτσουμπελίτης, Μαυρομμάτης, Κόκας, Σίνος, Χαλούλος, Τσάμης (28’Πήττας).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς