Δίκαιη μοιρασιά για Πυρσό και Καμίνια

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Ξούρης-Αργυρόπουλος)

Σε ένα ισορροπημένο ματς Πυρσός και Καμίνια αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Στο 8′ ο Πυρσός άνοιξε το σκορ όταν ο Μαρουλάς έκανε πολύ ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας ο Αυγερινός Λόης πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και έγραψε το 1-0.

Στο 60′ τα Καμίνια ισοφάρισαν σε 1-1 όταν ο Παπαδάτος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και στο ύψος της μικρής περιοχής ο Δημήτρης Αντωνόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 65′ το μακρινό σουτ του Αυγερινού Λόη σταμάτησε εντυπωσιακά ο Βέσσης. Ο οποίος στο 66′ είπε και πάλι όχι στο σουτ του Ντιαλό καθώς έπεσε στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε σε κόρνερ.

Τέλος στο 83′ ο Πυρσός έχασε την μεγαλύτερη του ευκαιρία στο παιχνίδι όταν ο Νίκος Μπασιλάρης έκανε ωραία ατομική ενέργεια καθώς πέρασε δύο αντιπάλους έσπασε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι αλλά το πλασέ του Ντιαλό το σταμάτησε ο Βέσσης χαρίζοντας έτσι τον βαθμό στην ομάδα του.

Αξίζει να αναφερθεί πως για την ομάδα του Πυρσού ντεπούτο έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα ο 20χρόνος Μαμαντού Σάμπα Ντιαλό (μεταγραφή από τον Ηρακλή Νίκαιας) ο οποίος αγωνίστηκε ως σεντερ φορ και έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής.

Συνθέσεις:

ΠΥΡΣΟΣ (Κώστας Πλώτας): Παντζόγλου, Καμπάκος, Ανδ.Λόης(58’Μπασιλάρης), Τσαπικούνης, Μαρουλάς, Γιαννόπουλος, Αντωνόπουλος Π.,Λέρης, Σκούτας (63’Ντιαλό),Αυγ. Λόης, Μαχμούντ.

ΚΑΜΙΝΙΑ (Γιώργος Κάρδαρης): Δ. Βέσσης, Κ. Πήττας, Γ. Πήττας, Ασημακόπουλος, Σταυρόπουλος, Ντεμίρης (71’Θεοδωρόπουλος), Χατζηπάπους (46’Σωτηρόπουλος), Κανελλόπουλος, Δ. Αντωνόπουλος, Απ.Βέσσης, Χατζηλάπας (58’Παπαδάτος).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς