Δίκαιη μοιρασιά στα Ζαρουχλέικα

Σε ένα παιχνίδι δίχως σκοπιμότητες και με τις δύο ομάδες να κυνηγούν την νίκη μέχρι το τέλος Δάφνη και Ωλενιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Για την Δάφνη αυτή η ισοπαλία δεν ήταν και το καλύτερο αποτέλεσμα καθώς παρέμεινε στην 2η θεση στο -1 απο τον πρωτοπόρο Πυρσό (εκκρεμεί η μεταξύ τους αναμέτρηση εχει ορισθεί για τις 15/2) και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Νεάπολη με στόχο την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Από την αλλη πλευρά η ομαδα του Ωλενιακού χωρίς άγνοια κινδύνου κατάφερε να βγάλει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο,με αποτέλεσμα να εχει ρις ευκαιρίες να δραπετεύσει και με τρίποντο από το γήπεδο των Ζαρουχλεΐκων.

Μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης και στην πρώτη φάση του παιχνιδιού η Δάφνη άνοιξε το σκορ με σκόρερ τον Αντωνόπουλο,που εκμεταλλεύτηκε την βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και με ψηλοκρεμαστό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα φάουλ του Χαβάνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα αποκρούσει δύσκολα ο Τσιλιγγάνος.

Στο 25′ ο Βιολιτζής θα βρει πολύ ωραία με κάθετη πάσα τον Χαβάνη και αυτός με ψύχραιμο πλασέ θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Βιολιτζής προσπάθησε με ψηλοκρεμαστό σουτ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα,αλλα η μπάλα θα περάσει πάνω από τα δοκάρια.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 54′ φάουλ του Βαγγελάτου από τα δεξιά με τον Σταμπολτά από ευνοϊκή θέση με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 70′ μεγάλη ευκαιρία για τον Ωλενιακό καθώς σε αντεπίθεση ο Βιολιτζής βρέθηκε τετ α τετ νικήθηκε απο τον Τσιλιγγάνο,εν συνεχεία “έσπασε”την μπάλα στον Σταθόπουλο με τον Τσιλιγγάνο να προλαβαίνει την μπάλα πριν περάσει την γραμμή του τέρματος.

Στο 82′ ο Ωλενιακός θα μείνει με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς ο Γκιόκα θα αντικρύσει την απευθείας κόκκινη κάρτα καθώς χτύπησε εκτός φάσης ποδοσφαιριστή της Δάφνης (ύστερα από φάουλ υπέρ του).

Στα τελευταία λεπτά η Δάφνη προσπάθησε να βρει το πολυπόθητο τέρμα, χωρίς όμως να φανεί ουσιαστική και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε το παιχνίδι ισόπαλο στο 1-1.

Συνθέσεις :

Δάφνη Πατρών (Γιάννης Δρακοπαναγιωτάκης) : Τσιλιγγάνος, Λιακόπουλος, Γραμμένος (87′ Χριστοδουλόπουλος), Πετρακόπουλος, Αβραμόπουλος (71′ Σπέντζος), Σταμπολτάς, Αντωνόπουλος, Παντελής (55′ Μαγνησαλής), Φωτείνης (55′ Μικελάτος), Βαγγελάτος, Μπινιέρης.

Ωλενιακός (Θοδωρής Τσιάμης) : Χιώτης, Τζάθας, Ζαχαρόπουλος, Γκιόκα, Πουρνατζής, Ορούτσι, Βιολιτζής, Γουρδούπης (35′ λ.τ. Κοζανιτάς), Αγγελόπουλος, Σταθόπουλος (80′ Μπαλάσκας), Χαβάνης (94′ Σωτηρακόπουλος).

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς