Δίκαιη μοιρασιά στα Ζαρουχλέικα

Γήπεδο Ζαρουχλεΐκων: Βύρωνας Ξυπολιάς

Διαιτητής: Πετρόπουλος (Τζούνης-Τσούρας)

Σκόρερ: (59΄πεν. Τσίφας – 84΄Ζησιμόπουλος)

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Αναγέννηση Πατρών και Δίας Σαραβαλίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα,  αφού το θέαμα ήταν πολύ φτωχό εξαιτίας του άγχους που είχαν οι δύο ομάδες λόγω της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες ανέβασαν λίγο την απόδοσή τους, κατάφεραν να σκοράρουν και να μοιραστούν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Την δεύτερη αγωνιστική η Αναγέννηση Πατρών θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ομάδα της Δόξα Χαλανδρίτσας, ενώ η ομάδα του Δία θα αγωνιστεί με την ομάδα της ΑΕ Πάτρα 2005.

ΦΙΛΜ:

11΄ Σουτ του Βαλσαμή έξω από την περιοχή η μπάλα θα περάσει άουτ.

49΄Σουτ του Κακαφώνη πάνω από τα δοκάρια.

56΄ Σέντρα του Μούζου από τα αριστερά κεφαλιά εξ επαφής του Σωτηρόπουλου πάνω από τα δοκάρια.

58΄Σέντρα του Χουσελά από τα αριστερά, ο Μαρκεζίνης στην προσπάθεια του να κοντρολάρει την μπάλα αυτή θα βρει στο χέρι του με τον Διαιτητή να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.

59΄ο Τσίφας θα αναλάβει την εκτέλεση και θα γράψει το 1-0.

71΄Φάουλ του Μούζου από τα δεξιά κεφαλιά εξ επαφής του Γασπαρινάτου άουτ.

84΄Ωραίο συρτό γύρισμα του Μαλτέζου από τα δεξιά και με σουτ ο Ζησιμόπουλος θα ισοφαρίσει σε 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Συνθέσεις:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ (Βύρωνας Καραβίας): Σοφίλλας, Χριστόπουλος, Παναγόπουλος, Αθανασόπουλος, Αδαμόπουλος, Αργυρόπουλος (40΄Τζελέπης), Τζίφας,Τσίφας, Χότζα (80΄Νικολακόπουλος), Κακαφώνης (72΄Ραυτόπουλος), Χουσελάς (85΄Γρουζής).

ΔΙΑΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Χρήστος Ξυπολιάς-Νίκος Ορφανίδης): Κωστούλιας, Στανής, Μαρκεζίνης, Παπανικολάου, Γασπαρινάτος, Μπάδας (88΄Προσκεφάλας), Τσεγκενές (51΄Μαλτέζος), Βαλσαμής, Σωτηρόπουλος, Γκολφινόπουλος (73′ Ζησιμόπουλος), Μούζος.