Δίκαιη μοιρασιά στη Χαλανδρίτσα

Διαιτητής: Πολυγένης (Αρκουμάνης-Τσεκούρας)

Σε ένα παιχνίδι που κινήθηκε στον χώρο της μεσαίας γραμμής Πείρος Ισώματος και Πυρσός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο καθώς και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να ελέγξουν τον ρυθμό με αποτέλεσμα να λείπει η μεγάλη φάση. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν πρώτοι στο 56′ όταν ο Λιακόπουλος έβγαλε την σέντρα αλλά το σουτ του Καραΐσκου το σταμάτησε ο τερματοφύλακας του Πυρσού.

 Στο 59′ ήταν η σειρά του Μουσχή να χάσει μεγάλη ευκαιρία για τον Πείρο Ισώματος αλλά και πάλι ο πορτιέρο των φιλοξενουμένων κράτησε το μηδέν μηδέν. Για να έρθουμε στο τελευταίο 15λεπτο όπου ολοκληρωτικά ανήκει στην ομάδα του Πυρσού καθώς έχασε πολλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.

Αρχικά στο 78′ ύστερα από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας ο Αντωνόπουλος πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα αλλά είδε το πλασέ του να περνάει πάνω από τα δοκάρια. Στην συνέχεια και συγκεκριμένα στο 87′ ο Λόης έκανε πολύ ωραία κάθετη πάσα στον Φράγκο ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Πείρου να αποκρούει με τα πόδια ενώ στην επαναφορά είπε και δεύτερο όχι στον επιθετικό του Πυρσού.

Στο 89′ ο Φράγκος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με τον πορτιέρο των γηπεδούχων να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Πολλά παράπονα από την διαιτησία του κ.Πολυγένη έχει η ομάδα του Πυρσού καθώς στο πρώτο ημίχρονο σε ανατροπή του Λόη εντός περιοχής από αμυντικό του Πυρσού δεν καταλόγισε το σημείο του πέναλτι.

Αυτή ήταν η 3η ισοπαλία του Πυρσού στο φετινό πρωτάθλημα και μοιραία βρίσκεται στην 14η θέση, από την άλλη πλευρά ο Πείρος βρίσκεται στην 11η θέση με 7 βαθμούς.

Συνθέσεις :

ΠΕΙΡΟΣ ΙΣΩΜΑΤΟΣ (Χ.Δελδήμος): Έξαρχος, Γιαννόπουλος, Παπαδιονυσίου (83’Στασινόπουλος), Βανταράκης, Λιακόπουλος, Παπαδιονυσίου, Καραΐσκος, Λέκκας (58’Ν.Δελδήμος), Κολλάρος (58′ Μουσχής), Νταφογιάννης (83’Κουλογιάννης), Νικόλας (70’Κακούρης).

ΠΥΡΣΟΣ (Κ.Πλώτας): Παντζόγλου, Γιαννόπουλος, Καμπάκος, Τσαπικούνης, Μαρουλάς, Λέρης, Αντωνόπουλος, Σκούτας, Φράγκος, Λόης, Μπασιλάρης.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς