Δίκαιη μοιρασιά στο ντέρμπι των «φτωχών»

Διαιτητής: Γαλάνης (Αθανασάτος-Κούβελας)

Σε ένα ωραίο παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα το πρωί Νεάπολη Πατρών και Ρωμανός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Να αναφέρουμε ότι και οι δύο ομάδες βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και στο σημερινό παιχνίδι έχασαν πολλές ευκαιρίες για να σημειώσουν περισσότερα τέρματα και να πανηγυρίσουν την νίκη.

Συγκεκριμένα η νεοσύστατη Νεάπολη Πατρών μπήκε ποιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με την συμπλήρωση του πρώτου 20λέπτου είχε χάσει δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με δημιουργό τον Ζαχαράτο που βγήκε τετ α τετ αλλά και στις δυο περιπτώσεις νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στην συνέχεια ο Ρωμανός ισορρόπησε το παιχνίδι και έχασε και αυτός δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Αρχικά το φάουλ του Σουγλέρη στο 30′ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 32′ ο Σπαθάρης νικήθηκε σε τετ α τετ από τον τερματοφύλακα της Νεάπολης.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης ο ιστορικός Ρωμανός άνοιξε το σκορ όταν ο Παπαχαραλάμπους εκτέλεσε το φάουλ και ο Σπαθάρης με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 59ο λεπτό ο Ρωμανός έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του αλλά ο Νικολόπουλος νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Νεάπολης.

Στο 75′ η Νεάπολη κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 όταν ο Ζαχαράτος έδωσε κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας ο Φωτόπουλος που είχε περάσει ως αλλαγή πέρασε τον τερματοφύλακα που βγήκε από την εστία του και με πλασέ έστειλα την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους ανθρώπους της Νεάπολης Πατρών.

Την τελευταία ευκαιρία του παιχνιδιού έχασε ο Ρωμανός στο 79′ όταν ο Σουγλέρης εκτέλεσε το φάουλ και ο Σπαθάρης με το σώμα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Συνθέσεις:

ΝΕΑΠΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ (Α. Ζαφειρόπουλος): Ζαβουδάκης, Κολοβός,  Κουτσοκώστας, Στρεμιτσιώτης, Θανόπουλος (84’Σπαθής), Πανέτας-Φενούρης (50’Κωστόπουλος), Σπυρόπουλος, Ασημακόπουλος (68’Μπάστας), Πουλής (61’Φωτόπουλος), Κατσίβελης, Ζαχαράτος.

ΡΩΜΑΝΟΣ (Α.Παναγιωτόπουλος): Γ. Παναγιωτόπουλος, Ξυπολιάς (55’Νικολόπουλος), Καραβιώτης, Δριμάλας, Παπαχαραλάμπους, Αποστολόπουλος, Αγγελόπουλος (83’Κοσκινάς),Κομνηνός, Θωμάς,Σουγλερής, Σπαθάρης.

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς