Δαβουρλής Κ΄92: Τρεις προσθήκες, ανέβασε πέντε «μικρούς»

Δεν αλλάζει συνταγή και φιλοσοφία ο Δαβουρλής Κ΄92 παρά τις σημαντικές αποχωρήσεις παραμένει πιστός στο πλάνο του.

Στην τεχνική ηγεσία παρέμεινε ο Δημήτρης Ράπτης. Αποχώρησαν οι Λαζαρίδης (Ατρόμητος Πατρών), Στάμος (Αετός Πατρών), Βετούλας (Αετός Πατρών), Μανούσος (Νίκη Προαστίου),  Τελέγκος (Αστέρα Τρίπολης).

Μεταγραφικά αποκτήθηκαν οι Γιάννης Σεκέρσαβας και Ανδρέας Κακούλης (από Κ-20 του ΑΠΟΕΛ) και ο Χρήστος Κοκόρης από το Μεσολόγγι.

Στην αντρική ομάδα του Δαβουρλή ανέβηκαν και έξι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον Φώτη Ανδρικόπουλο (μέσος), Κωνσταντίνο Γαλαριώτη (επιθετικός), Γιώργο Παπανικολάου (τερματοφύλακας), Βασίλη Κλαφουτζή (αμυντικός), Άγγελο Κοντομίχη (εξτρέμ) και Μάνο Ανδρικόπουλο (αμυντικός).

Με τη μορφή δανεισμού δόθηκαν στο Ζαβλάνι οι Νίκος Διώτης (αμυντικός), Παναγιώτης Λογοθέτης (δεξί μπακ), Μάκης Παναγόπουλος (επιθετικός) και Ανδρέας Τρικόγιας (αμυντικός).

 Φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα η ομάδα του Δαβουρλή με τον Ατρόμητο Αντιρρίου στο Αντίρριο, ενώ το άλλο Σάββατο θα δώσει ένα ακόμα παιχνίδι στο γήπεδο του Αχιλλέα με αντίπαλο τη Νίκη Προαστίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάριος Καράμπουλας είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει με τον Παναιγιάλειο, ενώ ο Σπύρος Πρέμπτος οδεύει προς Ναυπακτιακό Αστέρα.