Δείπνο και βραβεύσεις στον Ατρόμητο Πατρών

Η αυλαία της χρονιάς έπεσε, με τον Ατρόμητο Πατρών να κάνει αρκετά καλή πορεία στην Α΄ Κατηγορία και στο Κύπελλο και να δικαιώνει τις προσδοκίες της διοίκησης που πορεύτηκε με αρκετούς νεαρούς φέτος. Για φινάλε, η διοίκηση επέλεξε την περιοχή των Βραχνεΐκων, ώστε να παραθέσει δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα και είχαν την ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί, μακριά πλέον από την πίεση του αποτελέσματος.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές δείπνησαν μαζί και είχαν την ευκαιρία να κάνουν χαλαρή και ωραία κουβέντα, δημιουργώντας όμορφη παρέα, σε “ζεστό” κλίμα μεταξύ τους.

Οι ποδοσφαιριστές παρέδωσαν μια φανέλα με το νούμερο «10» με τις υπογραφές τους στον πρόεδρο, Νεκτάριο Σκόνδρα και ένα βραβείο για την μεγάλη του προσφορά. MVP της χρονιάς σύμφωνα με τους συμπαίκτες του ήταν ο Πάρης Πανταζόπουλος ο οποίος παρέλαβε το σχετικό βραβείο από τον γενικό αρχηγό των «οράνιε», Γιώργο Κουρλέση ο οποίος επέστρεψε πριν λίγες ημέρες από την Αμερική.

Μαζί με το τραπέζι του συλλόγου συνέπεσαν και τα γενέθλια του γκολκίπερ της ομάδας, Γιάννη Καλλιακμάνη με τη διοίκηση να του κάνει την έκπληξη με την τούρτα των γενεθλίων του.