Δείχνει πολλά η νίκη του Άρη Πατρών

Μεγάλο «διπλό» απέσπασε με το νέο έτος ο Άρης Πατρών, καθώς επικράτησε στο ντέρμπι μέσα στο Αίγιο με 2-0 του Παναιγιαλείου. Η ομάδα της πλατείας Ελευθερίας με αυτό το σπουδαίο «τρίποντο» έπιασε την κορυφή με 23 βαθμούς αφήνοντας πίσω την ομάδα του Παναιγιαλείου.

Τα τέρματα των «ερυθρόλευκων» σημείωσαν οι Σπανός (25’) και Μητρόπουλος (80’). Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με βασικό πρωταγωνιστή τον Άρη Πατρών, που από την αρχή έδειξε εξαιρετική συγκέντρωση και πίστη στο σύστημα του Θανάση Παπουτσή. Το σκορ άνοιξε στο 25′ -ποιος άλλος;- ο Γιάννης Σπανός, που από βολέ του Αναστασοβίτη και λάθος των κεντρικών αμυντικών του Αιγίου, βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε για το 0-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Άρης κράτησε τον ρυθμό και πάρα την πίεση του Παναιγιαλείου που είχε δοκάρι με τον Μιχάλη Σπανό, κατάφερε σε μια κόντρα του εκπληκτικού Άκη Κωστή να βρεθεί σε τετ α τετ του Μίλτου Μητρόπουλου που μπορεί να νικήθηκε στο πρώτο σουτ από τον Αθανασόπουλο, αλλά με δεύτερη προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για τον θρίαμβο και το τελικό 2-0…!!!

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος, Μπελεζάκης, Μαχαίρας, Μ. Σπανός, Παπαδόπουλος, Κοτσόκολος (71΄ Τσεκούρας), Μπούνας, Λιάτος, Βιλανάκης (52΄ Καραπιπέρης), Α. Σπανός, Γκάτσης (71΄ Χούσα).

ΆΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ: Αναστασοβίτης, Πανάρετος, Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Γεωργόπουλος, Δημόπουλος (32΄ Μενύχτας), Μπούμπαλης, Αγγελής (84΄ Γράβαλος), Σπανός (76΄ Μητρόπουλος), Κουτρούμπας, Κωστής (84΄ Οικονομόπουλος).