Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για οφειλές στo Champions League Κωφών

Μετά τις καταγγελίες των γιατρών και διασωστών ότι εδώ και ένα χρόνο δεν έχουν καταβληθεί οι αποζημιώσεις σε όσους παρείχαν τις υπηρεσίες τους έρχεται και η καταγγελία από τον αναπληρωτή πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Αχαΐας Τάκη Ανδριόπουλο.

Φυσικά για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους ούτε οι δημοσιογράφοι που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στο γραφείο τύπου δεν έχουν αποζημιωθεί μέχρι σήμερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όταν πριν έναν χρόνο μού προτάθηκε να συμμετέχω στον ορισμό των Αχαιών Διαιτητών ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής αυτού του σπουδαίου πρωταθλήματος δέχθηκα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου ανιδιοτελώς, με χαρά και σεβασμό στις ομάδες ποδοσφαίρου των Κωφών.

Παρ’ όλες τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων υπευθύνων ότι οι διαιτητές θα πληρωθούν τις αποζημιώσεις εντός του επόμενου μήνα λήξης των αγώνων και παρά τις συνεχείς οχλήσεις μου, με διαβεβαίωναν ότι η πληρωμή θα γίνει μόλις βγουν τα χρήματα από την Περιφέρεια.

Κοροϊδία λοιπόν από όλους (ως πότε;). Απαντήστε μας λοιπόν κύριοι, προς τι όλο αυτό; Πώς διοργανώνονται Πανευρωπαϊκοί αγώνες χωρίς εγγύηση των εξόδων; Διαιτητές και Γιατροί απλήρωτοι και πόσοι άλλοι; Οι πλακέτες στο τέλος της διοργάνωσης στην πλάτη όσων εργάστηκαν τι σκοπό είχαν;

Σας ενημερώνουμε λοιπόν κύριοι υπεύθυνοι της οργανωτικής επιτροπής και τον Σύλλογο Κωφών, ότι αν δεν πληρωθούν τα συμφωνηθέντα, είστε υπεύθυνοι και ποτέ πάλι οι διαιτητές μας δεν θα συμμετάσχουν σε κανένα αγώνα Κωφών, είτε εγχώριο, είτε Ευρωπαϊκό. Αναμένουμε την απάντησή σας για την κοροϊδία».