«Δεν είναι εύκολο να ξεκινήσουν πάλι τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα»

Μιλώντας μέσω skype στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Σκουταρίδη «Αθλητική Ροδόπη», ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης και της Επιτροπής Κυπέλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, υποστήριξε ότι δεν θα είναι εύκολο να ξαναρχίσουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

«Ό, τι και να επικρατήσει σαν άποψη θα είναι με γνώμονα την υγεία. Ωστόσο εγώ το βλέπω λίγο χλωμό να ξαναπαίξουμε μπάλα για την τρέχουσα σεζόν. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι θα γίνει και πανευρωπαϊκά. Να μας πουν επίσης οι αρμόδιοι αν υπάρχει φως στον ορίζοντα ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε από κάποια ημερομηνία.

Αλλά ακόμα και αν το πουν αυτό, εγώ επιμένω ότι ειδικά για τα ερασιτεχνικά δεν είναι εύκολο να ξαναξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Υπάρχει θέμα.

Ας πούμε, στην ΕΠΣ Θράκης, αν μας πούνε ότι μπορούμε να παίξουμε από το τέλος Μαΐου, ποια παιδιά θα έρθουν να παίξουν μπάλα; Ειδικά στην δική μας Ένωση που στηριζόμαστε σε μαθητές και φοιτητές και που μπορεί κάποιοι να αφήσουν εξετάσεις για την άλλη χρονιά; Εγώ το βλέπω πολύ χλωμό», είπε ο Μάνος Γαβριηλίδης.