Δεν «ζαλίζει» η κορυφή την Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωάννης Πράνταλος
ΣΚΟΡΕΡ: 45+2’ Μαγγίνας, 46’ Ράμα

Δεν προκαλεί άγχος η πρώτη θέση στη βαθμολογία που βρίσκεται η Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας.

Η ομάδα του Φίλιππου Σχοινά μετά τη σπουδαία νίκη επί του διεκδικητή του τίτλου, Κεραυνού Αγίου Βασιλείου, επικράτησε με 2-0 της γειτονικής Α.Ε. Καλαβρύτων παίρνοντας άτυπα εκδίκηση για την ήττα στο ματς του πρώτου γύρου.

Με δύο τέρματα στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, η Ένωση επικράτησε στο γήπεδό της της Α.Ε.Καλαβρύτων στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Ά κατηγορίας ΕΠΣ Αχαΐας.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαγγίνας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Αιγιαλείς, ενώ με το «καλημέρα» του δευτέρου ημιχρόνου ο Άστριτ Ράμα με ωραία ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

ΑΙΓΕΙΡΑ/ΑΚΡΑΤΑ (Φ. Σχοινάς): Λεπενιώτης, Τσούρας (86’ Σταυρόπουλος) , Οικονόμου, Μανθόπουλος, Καραχάλιος, Μαγγίνας, Σπανός, Τσίμπιτσης, Ράμα, Καλέλλης (90’ Τριανταφυλλόπουλος), Κυρίκος (80’ Αλέφαντος).

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Βλάχος – Παπαχριστόπουλος): Λέσης, Βλάχος, Γκλαβάς (64’ Θεοδοσίου), Παπαδόπουλος (83’ Αλεξόπουλος), Παπαγεωργίου, Σ. Τσαβαλάς, Σκιαδάς, Μητρόπουλος, Μ. Τσαβαλάς, Κουτρουμάνης (74’ Κέφα), Θεοτοκάτος.