Δεν κέρδισε και έχασε το πάνω… χέρι ο Διαγόρας Βραχνεΐκων

Ηττημένη έφυγε από το Καναλάκι η ομάδα του Διαγόρα Βραχνεΐκων, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 3-0 από τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου και «έπεσε» κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. H oμάδα του Αλέξη Σπηλιόπουλου θέλει να κάνει το δύο στα δύο και να ελπίζει σε «γκέλες» των ομάδων που βρίσκονται πάνω από τη ζώνη.

Στο αγωνιστικό μέρος, στο 19ο λεπτό ο Βέρμπης προειδοποίησε τον Διαγόρα με μία κεφαλιά που κατέληξε στο κάθετο δοκάρι και στο 27ο λεπτό μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στο σκορ για την ομάδα του.

Δέκα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 37ο λεπτό ο Τσούτσης με μία ωραία κεφαλιά έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον ΠΑΣ Αχέρων κάνοντας το 2-0 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο πρώτο μέρος ακυρώθηκε γκολ του Διαγόρα με το Φώτη Γεωργαντόπουλο ως οφσάιντ.

Στο 68ο λεπτό ο Βέρμπης πιάνει νέα κεφαλιά αλλά και πάλι αυτή καταλήγει στο κάθετο δοκάρι. Στο 76ο λεπτό ο Κωσταμένας με ένα ψιλοκρεμαστό σουτ τριπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Καναλακίου.

Συνθέσεις:

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου: Βλάχος Άρης, Παπανικου Νίκος, Κωνσταντίνου Βαγγέλης, Θεοδωράκης Δημήτρης, Νταντιδης Γκέρμαν, Ζδραβός, Ντίνος, Βασιλειαδης Τάσος (83′ Πόγιας), Καπιας Στέφανος, Ζαχαριουδάκης Άνδρεας (63′ Κωσταμένας), Βερμπης Δημήτρης (83′ Ροβίνας), Τσουτσης Αλέξανδρος (73′ Εμβραϊζογλου)

Διαγόρας Βραχνεΐκων: Μπαμπούνης, Καπετανάκης, Καραμπουλάς (83′ Μπαρδάκης), Σιδέρης, Γεωργαντόπουλος, Σταυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος (61′ Σταθόπουλος), Δημόπουλος, Σαρρής (46′ Σκεπετάρης), Αλεξανδρής (61′ Βλασόπουλος Ν.), Σπανός (46′ Βλασόπουλος Θ.)