Δεν «κόβει» πουθενά η Θύελλα Πατρών (vid)

Φωτογραφία: Χρυσάνθη Μπαρμπέρη

Δόξα Παραλίας-Θύελλα Πατρών 0-5 (8′, 44′ Κούρτης, 64′ Κουτσαντώνης, 74′ Τσότρας, 90′ Σκουμής).

Ακόμα έναν αγωνιστικό περίπατο έκανε η Θύελλα Πατρών, αυτή την φορά απέναντι στην Δόξα Παραλίας, την οποία και κέρδισε με 0-5.
Μόλις στο 2’ λεπτό η Θύελλα έδειξε τις διαθέσεις που είχε, με το καλό σούτ του Αγουρίδη να μπλοκάρει ο Σμιγάδης.

Στο 8o λεπτό η ομάδα του Σάκη Πεφάνη άνοιξε το σκορ με τον Κούρτη, όταν σε σέντρα του Σκεπετάρη με σούτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 25o λεπτό οι γηπεδούχοι απείλησαν με το φάουλ του Στάμου που μπλόκαρε εύκολα ο Κουγιουμτζόπουλος, ενώ στο 44’ η Θύελλα σε φάση διαρκείας διπλασίασε τα τέρματα της με σκόρερ και πάλι τον Κούρτη.

Στο 64o λεπτό οι «κυανόλευκοι» ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 0-3, όταν σε ωραία ενέργεια του Σκουμή και πάσα στον Κουτσαντώνη, ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σμιγάδη. Στο 74o λεπτό ήταν η σειρά του Τσότρα να σκοράρει για το 0-4, ενώ το τελικό σκόρ διαμόρφωσε ο νεαρός Σκουμής.

Συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΠΑΡAΛΙΑΣ (Τσίκας): Σμιγάδης, Τσαούσης, Δημακόπουλος, Πυρρής, Παλούμπης, Χιώνης, Παπαϊωάννου, Στειακάκης, Ταραλίδης, Τσιούπρος, Ταραλίδης.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Πεφάνης): Δούρος, Κωνσταντινίδης, Θανόπουλος, Αδαμόπουλος, Αγουρίδης, Παναγόπουλος, Νικολόπουλος, Σκουμής, Σκεπετάρης, Κουτσαντώνης, Κούρτης.