Δεν κόβει πουθενά η Θύελλα Πατρών

Γήπεδο Πετρωτού: Παναγιώτης Σουτζόγλου.

Διαιτητής: Μιχαλόπουλος Νικόλαος (Τσούτσης Λεωνίδας, Κούβελας Κωνσταντίνος)

Σκόρερ: 7′, 57′, 81′ Γκάτσης, 36′ Κωνσταντινίδης Ν. 61′, 87′ Κατριβέσης.

H Θύελλα Πατρών σημείωσε ένα ακόμα μεγάλο σκορ συντρίβοντας την Αρόη με 6-0 στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του Πετρωτού.

Φιλμ:

7′ Έπειτα από το λάθος γύρισμα της άμυνας της Αρόης, ο Γκάτσης πήρε την μπάλα, έκανε το πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 της θύελλας.

12′ Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κωνσταντινίδη, ο Γκάτσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για την θύελλα.

16′ Τεράστια ευκαιρία για την θύελλα, όταν ο Τσότρας έβγαλε αριστερά στον Γκάτση, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Τριβελλά και έδιωξαν οι αμυντικοί μακριά.

19′ Καλή ευκαιρία για την Αρόη, όταν ο Δράκος υποδέχθηκε την μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε ένα καλό σουτ αλλά ο Κουγιουμτζόπουλος μπλόκαρε την μπάλα.

26′ Καλή φάση για την θύελλα, όταν ο Κωνσταντινίδης έκανε ένα δυνατό σουτ από τα δεξιά και έξω από την περιοχή, ο Τριβελλάς εκτινάχθηκε και έδιωξε μακριά την μπάλα.

36′ Γκολ για την θύελλα, όταν ο Νάτσης έβγαλε την κάθετη πάσα για τον Κωνσταντινίδη, αυτό με δυνατό σουτ από τα δεξιά και μέσα στην περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

53′ Μεγάλη ευκαιρία για την θύελλα, όταν ο Κωνσταντινίδης έκανε το πλασέ από τα δεξιά, ο Γιαννέλος έδιωξε σωτηρια την μπάλα και στη συνέχεια ο Τσότρας έκανε ένα δυνατό αλλά ο Τριβελλάς μπλόκαρε την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια.

57′ Γκολ για την θύελλα, όταν ο Κωνσταντινίδης έκανε το γύρισμα για τον Γκάτση και αυτός με πλασέ από τη μικρή περιοχή έκανε το 0-3.

61′ Τέταρτο γκολ για τη θύελλα, όταν ο Νάτσης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κωνσταντινίδης βρήκε λίγο την μπάλα με το κεφάλι και ο Κατριβέσης με προβολή έκανε το 0-4 για την ομάδα του Σάκη Πεφάνη.

72′ Ωραία φάση για την θύελλα, όταν ο Κωνσταντινίδης Κ έκανε το κοντρόλ, μετά το σουτ που έκανε με το αριστερό, η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών άουτ.

81′ Γκολ για τη θύελλα, όταν ο Κουτσαντώνης έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή, μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Γκάτσης με κεφαλιά έκανε το 0-5.

87′ Γκολ για τη θύελλα, όταν ο Γκάτσης έκανε το 1-2 με τον Κατριβέση, αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-6.

Συνθέσεις

ΑΠΟ Αρόης (Κώστας Στουπάκης, Γιάννης Δρακοπαναγιωτάκης) 1. Τριβελλάς 2. Γιαννέλος (69′ Δημόπουλος)  3. Κυπριανίδης 4. Τσιούλος 5. Λαμπρόπουλος (83′ Δημητρίου) 6. Νταγιάντας 7. Θεοδωρακόπουλος 8. Κόγιος (83′ Γραμμενόπουλος)  9. Δημητρέλης 10. Δρίβηλας (58′ Σχοινάς)  11. Δράκος (69′ Πολύδωρος).

Θύελλα Πατρών (Σάκης Πεφάνης) 1. Κουγιουμτζόπουλος 2. Παναγόπουλος (63′ Ξένος) 3. Σμπόρας 4. Νικολόπουλος 5. Κατριβέσης 6. Αγουρίδης (74′ Δημητρίου) 7. Κωνσταντινίδης (74′ Σταυρόπουλος)  8. Γκάτσης 9. Τσότρας (72′ Καπίρης)  10. Νάτσης (63′ Κωνσταντινίδης Κ.) 11. Κουτσαντώνης.