Δεν ξέχασαν τον Παναγιώτη Νιάχο

Φιλικό τουρνουά διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο του Πετρωτού, στη μνήμη του Παναγιώτη Νιάχου. Οι ομάδες που έδωσαν το παρόν σε αυτό το τουρνουά ήταν ο Ηρακλής Πατρών, ο Αετός Πατρών και η ομάδα beach soccer του Ηρακλή.

Πριν ξεκινήσει το τουρνουά, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αείμνηστο Παναγιώτη Νιάχο, ο Πρόεδρος του Ηρακλή Πατρών Κώστας Ρηγόπουλος και ο υπεύθυνος των δημοτικών γηπέδων, Γιώργος Παυλάκης, ο οποίος από την πλευρά του συγκινήθηκε από την ομιλία του, καθώς θυμήθηκε παλιές στιγμές του Παναγιώτη Νιάχου.

Στα παιχνίδια που έγιναν, στο πρώτο 35 λεπτό έπαιξαν ο Ηρακλής Πατρών με τον Αετό Πατρών. Η ομάδα του Χάρη Ράντου βρέθηκε προηγούμενη στο σκορ με 2-1, σκόρερ του Ηρακλή ο Ανδρέας Σοφούλης και του Αετού Χρήστος Παπαδιονυσίου και τα δύο γκολ.

Στο δεύτερο 35 λεπτο συνέχισε ο Αετός εναντίον της ομάδας beach soccer του Ηρακλή Πατρών, ωστόσο οι κιτρινόμαυροι έβαλαν άλλα δύο γκολ, με το χατ τρικ του Παπαδιονυσίου και το γκολ του Μουρτζόπουλου.

Το τουρνουά τελείωσε με την ομάδα του Νίκου Δεργούτη και την ομάδα beach soccer του Ηρακλή να έρχονται αντιμέτωποι σε ένα 35λεπτο γεμάτο χαρά και γέλιο, καθώς όλοι οι παίκτες έπαιζαν χαλαρό ποδόσφαιρο σαν να κάνουν προπόνηση, ωστόσο ο Ηρακλής Πατρών επικράτησε της ομάδας beach soccer με σκορ 3-1. Οι σκόρερ του Ηρακλή ήταν οι, Χριστόπουλος, Λάβδας, Σοφούλης και για την ομάδα του beach soccer σκόρερ ήταν ο Ανδρέας Φραγκούλιας.

Συνθέσεις:

Ηρακλής Πατρών (Νίκος Δεργούτης): Μυλωνόπουλος, Γιαννόπουλος, Ανδριόπουλος, Σουλιώτης, Μεμάγκα, Κατριμπούζας, Περδίκης, Χριστόπουλος, Σοφούλης, Λάβδας, Νιάχος Χ. Έπαιξαν και οι: Ντεντόπουλος, Ζαρναβέλης, Μαργώνης, Νιάχος Ζ. Ανδρεόπουλος.

Αετός Πατρών (Χάρης Ράντος): Αθανασόπουλος, Ασκούνης, Καρακάσης, Σπηλιωτόπουλος, Χαλκιόπουλος, Λίλας, Λαζανάς, Παπαδιονυσίου, Πανόπουλος, Μουρτζόπουλος, Μαράτος. Έπαιξαν και οι: Κάνιστρας, Μπίρμπας, Μελιγδής, Κεφαλάς.

Ηρακλής Πατρών (beach soccer): Βερβέρογλου, Φραγκούλιας Γ., Σαμπανέι, Κακαρούμπας, Κοτσανόπουλος, Βαλσαμης, Καταρτζόπουλος, Καλογερόπουλος, Μιχαλόπουλος, Φραγκούλιας Α. Έπαιξαν και οι: Πήττας, Χριστοφοράτος.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό του Patragoal.gr (εδώ)

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σουτζόγλου