Δεν ξέχασε τις πρώην του ομάδες ο Δ. Μητρόπουλος

Λίγο μετά την μεταγραφή του στο Πάτραι, μέσω της προσωπικής του σελίδα στο facebook ο νεαρός Δημήτρης Μητρόπουλος, ευχαρίστησε την Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας, την ακαδημία του Αστέρα Τέμενης και τον Ανδρέα Μπονόβα. Στα σχόλια αμέσως μετά ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, πήρε τις ευχές, από φίλους και συγγενείς του.

«Θα ήθελα και εγώ λοιπόν με την σειρά μου να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια-σχολείο και ότι άλλο θα μπορούσε να πει κάποιος για ομάδα της Αθλητική Ένωση Αιγείρας-Ακράτας. Tεσσεράμιση μήνες γεμάτοι χαρά και νίκες ήταν αρκετοί, ώστε να δω πως υπάρχει φως στην άκρη αυτού του σκοτεινού τούνελ του ποδοσφαίρου κάτι το οποίο με γεμίζει ελπίδα και δύναμη για την συνέχεια στην ποδοσφαιρική μου καριέρα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο, τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου και την διοίκηση του συλλόγου για την ψυχολογική και σωματική υποστήριξη που μου έδωσε ώστε να κάνω ακόμα ένα μεγαλύτερο βήμα σαν νέος αθλητής. Επίσης θα ήθελα πολύ να ευχαριστήσω για την μεταγραφή μου την ομάδα του Αστέρας Τέμενης, για όσα έχει κάνει για εμένα τα τελευταία αυτά χρόνια, αλλά και τον κύριο Ανδρέας Μπονόβας για την αγάπη που μου έχει δείξει».