Δεν πείθει, αλλά έχει τρία “διπλά” η Παναχαϊκή

Κάτι συμβαίνει φέτος με την Παναχαϊκή και παρά το γεγονός ότι πήρε τη νίκη (0-1) μέσα στην έδρα του Διαγόρα Βραχνεΐκων, μόνο ως φόβητρο δεν παρουσιάζεται.

Η ομάδα του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, χωρίς να εντυπωσιάσει, έκανε απλά τα βασικά στο πρώτο ημίχρονο και βασιζόμενη στην ατομική ποιότητα των ποδοσφαιριστών της κατάφερε να «κλειδώσει» τη νίκη. Η περίτεχνη ενέργεια του Χαντί στο γκολ και η εμπειρία του Χρήστου Αθανασόπουλου κάτω από τα γκολπόστ ήταν αρκετά για την πρόκριση.

Το αποτέλεσμα παρέμεινε σε αυτό το σκορ 1-0, με την Παναχαϊκή να συμβιβάζεται απλά με τη πρόκριση, χωρίς να ψάχνει ιδιαίτερα άλλα γκολ κόντρα στον πολύ καλό Διαγόρα. Το ματς τελείωσε με την ομάδα της Πάτρας να έχει κάνει το 3 στα 3 στο Κύπελλο Ελλάδας και μάλιστα εκτός έδρας. Οι “κοκκινόμαυροι” μπορεί να μην πείθουν προς το παρών, αλλά έχουν ουσία.

Η Παναχαϊκή τώρα “δένει” σαν ομάδα και θέλει το χρόνο της, ενώ πρέπει να συγκρατήσουμε ότι στα 2 από τα 3 ματς κράτησε μηδέν παθητικό. Ο Αθανασόπουλος είχε καλές τοποθετήσεις, ήταν ψύχραιμος και δείχνει πόσο καλή επιλογή ήταν…