Δεν συνεχίζει στην Αχαϊκή ο Παπαστεργίου

Δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Αχαϊκής ο Δημήτρης Παπαστεργίου, παρά τη θέλησή της διοίκησης και του προπονητή του Αλέξη Γαβριλόπουλου να παραμείνει και τη νέα χρονιά, αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να αγωνιστεί στο επίπεδο της Γ’ εθνικής.

Ο Παπαστεργίου προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά, καθώς ήταν ο στυλοβάτης στην άμυνα της Αχαϊκής ξεχωρίζοντας τόσο με τον δυναμισμό του όσο και με το πάθος που έβγαζε σε κάθε ματς. Σκόραρε από ένα γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Παράλληλα, είναι διπλωματούχος προπονητής κάτοχος UEFA C΄ και δεν αποκλείεται να τον δούμε σε άλλο πόστο τη χρονιά που έρχεται, καθώς έχει δουλέψει στο παρελθόν στις Ακαδημίες της Δόξας Παραλίας και Ατρόμητου Πατρών.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μας ανέφερε: “Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Αχαϊκής για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Ο στόχος επετεύχθη και είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τον μέχρι πρότινος προπονητή μου για την επιμονή του να παραμείνω και τη νέα χρονιά στην ομάδα, είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα, αλλά όπως ανέφερα και στον ίδιο οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου το επιτρέπουν“.