Δεν ταξιδεύει στην Ρόδο το Διαβολίτσι – Πως επηρεάζεται το Πάτραι από αυτή την απόφαση

Αδυναμία να συμπληρώσει τους διαθέσιμους παίκτες για το ματς με τη Ρόδο δήλωσε ο ΑΟ Διαβολίτσιου. Οι «νερατζούρι» αποφάσισαν ότι δε θα ταξιδέψουν για την αναμέτρηση καθώς έχουν θέμα με τη συγκρότηση αποστολής λόγω ιώσεων και τραυματισμών.

Το παιχνίδι δε θα αναβληθεί όμως. Η Ρόδος θα παραταχθεί κανονικά στο γήπεδο και ο διαιτητής θα κλείσει το ΦΑ με υπαιτιότητα της μεσσηνιακής ομάδας.

Σύμφωνα με τον ΚΑΠ, ο ΑΟ Διαβολιτσίου θα έπρεπε να ενημερώσει την ΕΠΟ τουλάχιστον τέσσερις ημέρες πριν τον ορισμό του ματς, κάτι που ήταν ανέφικτο από την στιγμή που υπήρχε εμβόλιμη αγωνιστική.

Η τύχη του αγώνα θα κριθεί στην πειθαρχική επιτροπή. Εκεί ο ΑΟΔ πιθανότατα θα χάσει το ματς στα χαρτιά, θα του επιβληθεί σχετικό πρόστιμο, ενώ απειλείται και με αφαίρεση βαθμών, κάτι που θα είναι καλό για τον ΑΠΣ Πάτραι, αφού η Μεσσηνιακή ομάδα είναι από αυτές που κυνηγούν την παραμονή.

Όπως τονίζουν στο Διαβολίτσι, η απόφαση να μην κατέβουν με τη Ρόδο, δεν έχει σχέση με την υπόλοιπη παρουσία τους στο πρωτάθλημα η οποία θα συνεχιστεί τουλάχιστον σε επίπεδο παρουσίας.