Δεν τα κατάφερε η Αχαϊκή στην Γαστούνη

Δεν ξεκίνησε θετικά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η Αχαϊκή, αφού γνώρισε την ήττα στην Γαστούνη από τον τοπικό Αίαντα, χάρη σε δύο τέρματα του 21χρόνου επιθετικού Ηλία Κουλούρη.

Το φίλμ του αγώνα από το ilianews

41΄: Σου του Σταθάτου άουτ.

45’: Ο Παπαδόπουλος «έσκαψε» υπέροχα τη μπάλα για τον Χούσα ο οποίος ερχόμενος από πίσω βρέθηκε σε ιδανική θέση μέσα στην περιοχή, αλλά το πλασέ που έκανε έφυγε άουτ.

50΄: Άνοιγμα του Μπουρούκη δεξιά στον Μπουζούρα, ο οποίος έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Κάρδαρης δεν βρήκε «γεμάτα» την κεφαλιά, αλλά ο Κουλούρης από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα.

55΄: Σέντρα του Μπουζούρα, δείχνουν να ελέγχουν οι αμυντικοί της Αχαϊκής, ο Βασιλικόπουλος κλέβει, κάνει νέα σέντρα, η απόκρουση στο ύψος της περιοχής, όπου ο Κουλούρης πιάνει ένα καλό σουτ, η μπάλα αναπηδάει μπροστά στον τερματοφύλακα, τον ξεγελάει και καταλήγει στα δίχτυα για δεύτερη φορά.

92΄: Λάθος εκτίμηση του Παπαχριστόπουλου, ο Λίπι κάνει το πλασέ, ο Βατσής έδιωξε τη μπάλα επάνω στη γραμμή.

94΄: Κόρνερ του Παπαδόπουλου, κεφαλιά του Λίπι άουτ.

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ : Αντωνόπουλος, Χριστοφοράτος (47΄Μπουρούκης-70΄λ.τ. Μπαρδούσης), Βασιλικόπουλος, Παπχριστόπουλος, Βατσής, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Γκρίλλας, Κουλούρης (87΄Σαλίου), Κάρδαρης (87΄Γιαννακόπουλος), Μπουζούρας.

ΑΧΑΪΚΗ : Κοντόγιωργας, Σάντος, Μπουρδέκας (80΄Χαρίζι), Λίπι, Κούσουλας, Χούσα, Μπακάλης (85΄Ντούβλης), Κορέια (66΄Κοτσοκολος), Γραμματικόπουλος (66΄Τζαμπιρί), Παπαδόπουλος, Πυρρής.