Δεν (Χ)άρηκε κανείς στο Ρίο

Άνω Καστρίτσι-Αναγέννηση Πατρών 1-1 (22’ Χριστόπουλος / 85’ Αργυρόπουλος.)

Διαιτητής : Χ. Πετρόπουλος

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνα ανάμεσα στο Άνω Καστρίτσι και την Αναγέννηση Πατρών, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, αποτέλεσμα που πιθανότατα να μην βολεύει κανέναν τους.

Ο δυνατός αέρας που επικρατούσε στο γήπεδο του Ρίου επηρέασε την απόδοση και των δύο ομάδων ανά ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να ασκούν πίεση στο α’ μέρος και τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν στροφές στην επανάληψη.

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφεται στο 5’ λεπτό με το καλό σουτ του Παντιώρα να εξουδετερώνει ο Τουλίτσης, με τους γηπεδούχους να απαντούν στο 15’ με την κεφαλιά του Βαρελά να περνάει άουτ.

Στο 22’ λεπτό το Άνω κατρίτσι προηγήθηκε με ένα καταπληκτικό τέρμα λίγο κάτω από την σέντρα και με την βοήθεια του αέρα, όταν ο Χριστόπουλος στόπαρε την μπάλα και «κρέμασε» τον Αγοράκη για το 1-0.

Στο 35’ λεπτό το φάουλ του Μπαλατή μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης, ενώ στο 40’ το σούτ του Γκοτσόπουλου είχε την ίδια κατάληξη, στην αγκαλιά του Τουλίτση.

Στο β’ μέρος η Αναγέννηση με υπέρ της τον αέρα προσπάθησε να γίνει απειλητική, αλλά την μεγάλη ευκαιρία την έχασαν οι γηπεδούχοι στο 65’ λεπτό, όταν ο Χριστόπουλος σε τετ α τετ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Αγοράκη που έδιωξε με τα πόδια, χάνοντας την δυνατότητα οι γηπεδούχοι να «κλειδώσουν» το παιχνίδι.

Στο 70’ λεπτό το σουτ του Ρόντου πέρασε άουτ, ενώ στο 75’ λεπτό οι γηπεδούχοι σε αντεπίθεση είχαν δοκάρι, σε μια νέα μεγάλη στιγμή για αυτούς.

Στο 85’ λεπτό και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μενύχτα, ο Αργυρόπουλος με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση, με την Αναγέννηση Πατρών να προσπαθεί να πιέσει για ένα ακόμα τέρμα μέχρι το τέλος, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Οι δύο ομάδες κατέβηκαν με αρκετά προβλήματα απουσιών, αφού όλη την εβδομάδα ταλαιπωρήθηκαν με ιώσεις και είχαν ανέτοιμους ποδοσφαιριστές. Οι συνολικά 3 αλλαγές δείχνουν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν

ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ (Δ. Σγούρας): Τουλίτσης, Πολυχρονόπουλος,  Δουληγέρης, Ηρειώτης, Μπαλατής, Σταθόπουλος (88’ Μέρμελας) , Νικολακόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Βαρελάς, Ραυτόπουλος, Χριστόπουλος (71’ Κονταξής).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ (Σ. Παναγόπουλος):  Αγοράκης, Ρόδης, Μασούρας (73’ Κατσιάδας), Μενύχτας, Ξυπολιάς, Αργυρόπουλος, Παντιώρας, Ρόντος, Γκοτσόπουλος, Τζελεπής, Π. Φραντζής.