Δεν “Χ”αρίστηκε στην Α.Ε. Καραϊσκάκης η Παναχαϊκή

Ισόπαλη (3-3) αναδείχθηκε η Παναχαϊκή στην Άρτα κόντρα στην Α.Ε. Καραϊσκάκης ένα αποτέλεσμα που εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της Πατρινής ομάδας στην κατηγορία. Από την άλλη οι Αρτινοί που «καίγονταν» για τη νίκη έμειναν πίσω στην προσπάθεια για αποφυγή των θέσεων που οδηγούν σε υποβιβασμό.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Φελίπε έπειτα από προσωρινή απομάκρυνση των αμυντικών έστρωσε στον Ναζίμ που με δυνατό σουτ έβαλε δύσκολα στον γκολκίπερ που απέκρουσε με τα πόδια και στη συνέχεια της φάσης από πλάγια θέση ο Λόβριτς έκανε νέο σουτ, με τον Μουστακόπουλο στην προσπάθεια του να γλιτώσει την παραβίαση της εστίας, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του!

Τρία λεπτά αργότερα νέα μεγάλη φάση για το 2-0, όταν από κάθετη του Λόβριτς, ο Λουίς Φελίπε από θέση τετ α τετ είδε τον Κολοβούρη να του λέει «όχι». Στο 13ο λεπτό ο Λουίς Φελίπε δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να περνά βασανιστικά δύο μέτρα δίπλα από την εστία του Κολοβούρη.

Στο 45΄ ο Γιούσης τροφοδότησε τον Κουσκουνά που με ωραία κίνηση μέσα από την περιοχή και πλασέ νίκησε τον Μπουργάνη για το 1-1. Στο 65ο λεπτό ο Μπάτροβιτς δοκίμασε απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 35 μέτρα, ο Μπουργάνης απέκρουσε προσωρινά με τον Λαρέα που ακολούθησε τη φάση από κοντά να στέλνει εύκολα τα μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

Στο 72ο λεπτό σε φάση διαρκείας ο Μαύρου ξεχασμένος και εντελώς ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-2. Στο 87ο λεπτό ο Ρούνεϊ από δεξιά και από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε με το αριστερό, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην κλειστή γωνία του Κολοβούρη!

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μασούρας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Αργυρόπουλος πήρε την κεφαλιά και ο Μπάτροβιτς την έσπρωξε στα δίχτυα πάνω από τη γραμμή για το τελικό 3-3.

Συνθέσεις:

A.E. Kαραϊσκάκης (Γ. Μάγγος): Μπουργάνης, Τάμπας, Μπρέμπος (70΄ Μπεκατώρος), Χατζηδίμπας, Θεολόγου, Ρουμπάγκουκα, Λουίς Φελίπε (70΄ Κορέλας), Λόβριτς (56΄ Μαύρου), Δούμτσιος (91΄ Νταλακούρας), Ναζίμ, Ρούνεϊ.

Παναχαϊκή (Χ. Καραπίτσος): Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης, Πάνος, Λαρέα, Μουστακόπουλος, Κόκας (15΄ λ.τ. Μπρους), Γιούσης (79΄ Τσερούτι), Ανάκογλου (79΄ Αργυρόπουλος), Κουσκουνάς, Μασούρας, Μπάτροβιτς.