Δεύτερη σερί νίκη για Απόλλων Εγλυκάδας

Απόλλων Εγλυκάδας-Φοίνικας Ζήριας 3-1 (38’ Γιάχο, 49’, 76’ Χριστόπουλος / 5’ Κλάιντι)

Διαιτητής : Αθανασόπουλος

Την 2η σερί του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Απόλλων Εγλυκάδας, ο οποίος επικράτησε με 3-1 του Φοίνικα Ζήριας, ο οποίος παραμένει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα μετά από τρείς αγωνιστικές.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5’ λεπτό με τον Κλάιντι και είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 10΄λεπτό να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όταν σε πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος ποδοσφαιριστής, η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Χασανδρινού.

Η ομάδα της Εγλυκάδας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 38’ λεπτό με τον Γιάχο, ενώ έφερε «τούμπα» το παιχνίδι στο 49’ λεπτό με τον Παναγιώτη Χριστόπουλο, ο οποίος μάλιστα «καθάρισε» και το παιχνίδι στο 76’ λεπτό, για το τελικό 3-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Χασανδρινός, Φωτακόπουλος, Κερπινιώτης, Γιαννόπουλος, Λεβέντης (25’ Γιάχο), Παντελής (57’ Μανιάτης), Γεωργαντόπουλος (46’ Ανδριακόπουλος), Χριστόπουλος, Ασλανίδης (57’ Μαγνησαλής), Ντινόπουλος, Καραβότας

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΖΗΡΙΑΣ : Μερκούρης, Αγγελάκης (83’ Νικολακόπουλος), Μάλλιος (83’ Χριστοδούλου), Παπακωνσταντίνου, Νγκέλα, Αλεξόπουλος (46’ Φιλλιπάτος), Μπάσα (67’ Αναστασόπουλος), Ψυχογιάννης, Λαλιώτης, Κλάιντι, Τσιάπι