Δεύτερη σερί νίκη για την Αυτόνομη

Διαιτητής: Κονιδάρης (Βαβαρούτας-Κολοβούρης)

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι η Αυτόνομης Π.Ο. κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 2-1 ενάντια στην ομάδα του Πυρσού.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 16ο λεπτό με το μακρινό σουτ του Παπουτσή.

Στην συνέχεια η ομάδα του Πυρσού ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της αλλά ήταν πολύ άστοχοι στην τελική προσπάθεια, καθώς τα σουτ του Φράγκου, Μπασιλάρη και του Αυγερινού Λόη κατέληξαν άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αυτονομιστές έκαναν το 2-0 στο 51′ όταν ο Καββαδάς εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά και με προβολή ο Κύριος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να σπαταλούν ευκαιρίες, καθώς ήταν και πολύ άτυχοι αφού είχαν και δύο δοκάρια.

Αρχικά στο 79′ το σουτ του Μπασιλάρη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια από το κόρνερ του Αυγερινού Λόη η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι μετά από παρέμβαση από τον αμυντικό των φιλοξενουμένων.

Τελικά ο Πυρσός κατάφερε να μειώσει στο 89′ όταν ο Αυγερινός Λόης έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά ο Μαρούλας έδωσε πάσα με κεφαλιά και ο Μπασιλάρης με σουτ έγραψε το τελικό 1-2.

Την επόμενη αγωνιστική ο Πυρσός θα εκτίσει το ρεπό του ενώ η ομάδα της Αυτόνομης Π.Ο. θα αντιμετωπίσει την Προοδευτική Πατρών.

ΠΥΡΣΟΣ (Κ.Πλώτας): Παντζόγλου, Π. Μαχμούτ, Ά.Λόης (64’Μουζόπουλος), Τσαπικούνης, Μαρουλάς, Γιαννόπουλος (64’Κωνσταντινόπουλος), Μπασιλάρης, Κ.Μαχμούτ,Σκούτας (78’Γεωργόπουλος), Αυγ. Λόης, Φράγκος.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ (Α.Παπαλάμπρου): Γώτης, Κοτρότσος, Καββαδάς, Πολίτης (64’Ζώτος), Λιαρομμάτης, Παπουτσής, Κανταρτζόπουλος (87’Αλεξόπουλος), Τάντουλας, Λάιος, Μπίντας (57’Σπαγαδώρος), Κύριος (78’Γεωργιάδης).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς