Δεύτερη σερί νίκη ο Λέων Αλισσού

Διαιτητής: Γιαννόπουλος

Την δεύτερη σερί νίκη τους πανηγύρισαν οι ποδοσφαιριστές του Ανδρέα Πετροπούλου, καθώς επικράτησαν του Πυρσού με σκορ 1-0 χάρις το τέρμα του Θόδωρου Λαζανά στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης με σουτ μέσα από την περιοχή.

Με αυτήν την νίκη ο Λέων βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 6 βαθμούς και πλέον ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Από την άλλη πλευρά ο Πυρσός αγνοεί την χαρά της νίκης καθώς μετά το εις πέρας της 4η αγωνιστικής βρίσκεται στην 13η θέση με μόλις 2 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Δάφνη με την νίκη να είναι παραπάνω από επιτακτική.

Τέλος πολλά παράπονα από την διαιτησία έχει η ομάδα του Πυρσού καθώς υποστηρίζουν πως επέτρεψε το αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων (δεν δόθηκαν 2 κόκκινες κάρτες) και ένα πέναλτι εις βάρος των γηπεδούχων.

Συνθέσεις:

ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ (Ανδρέας Πετρόπουλος): Τακόπουλος, Μολφέτας, Χαρακίδας (59’Τζάνι), Τζίμας, Καρύδας (81′ Κοβάτσι), Λαζανάς, Ξ. Τραχάνης, Κοσιώνης (46’Φ.Τραχάνης), Κόλλιας, Πυρρής (46’Ζυγουράκης), Δρούσκας (74’Νιφόρας).

ΠΥΡΣΟΣ (Κώστας Πλώτας) : Παντζόγλου,Γιαννόπουλος (81’Μαχμούντ),Καμπάκος, Ανδ.Λόης, Αθανασόπουλος, Μαρουλάς, Αντωνόπουλος, Γιωρ. Σκούτας (81’Ντιαλό), Αγγ.Σκούτας (60’Λέρης), Αυγ.Λόης, Μπασιλάρης.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς