Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Α.Ε. Καλαβρύτων

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Α.Ε. Καλαβρύτων, καθώς επιβλήθηκε με το «φτωχό» πλην πολύτιμο 1-0 του ΑΠΟ Αρόης.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Μάκης Βραχλιώτης με εντυπωσιακό γυριστό σουτ, «κεραυνοβόλησε» το τέρμα της Αρόης, στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Καλάβρυτα ανέβασαν στροφές και έχασαν πολλές ευκαιρίες και μερικές από αυτές που… δεν χάνονται (52΄ Θεοτοκάτος, 54΄ Μητρόπουλος, 64΄Παπαδόπουλος (απευθείας εκτέλεση φάουλ) 72΄ Τσαβαλάς και 77΄ Γ.Αναγνωστόπουλος). Με ανακοίνωσή της πάντως η διοίκηση του ΑΠΟ Αρόης εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για τη διαιτησία του αγώνα με τα Καλάβρυτα.

«Το ΔΣ της Αρόης διαμαρτύρεται έντονα για το διαιτητικό τρίο Μέρμηγκα, Θεοφανόπουλου, Βαρνακιώτη, οι οποίοι έκαναν τα πάντα για να φύγει η ομάδα μας ηττημένη από το γήπεδο. Φάνηκαν πολύ λίγοι, για να διευθύνουν ένα τέτοιο ματς ή έκαναν σήμερα δημόσιες σχέσεις προς τα Καλάβρυτα. Το ότι δεν υπήρχε παρατηρητής διαιτησίας στο γήπεδο για να δει όλα αυτά που καταγγέλλουμε, μας βάζει σε υπόνοιες. Περιμένουμε απάντηση από την ΕΠΣΑ.

Όσον αφορά τη φιλοξενία είμαστε στενοχωρημένοι, διότι ενώ απαγορεύεται να καθίσουν φίλαθλοι στην κερκίδα, μας ανάγκασαν να στείλουμε απέναντι τους δικούς μας ανθρώπους οποίοι κάθισαν σε μια στάνη. Την ίδια ώρα στην κερκίδα ήταν 50 άτομα των Καλαβρύτων που εξύβριζαν τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας μας. Ανεπίτρεπτα τέτοια πράγματα σε αγώνες του ερασιτεχνικού».

Συνθέσεις:

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ (Κωστής Βλάχος): Λέσης, Ρετζίνο (79΄ Γκεράρντ), Γκλαβάς (70΄ Βελάνας), Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Αντύπας, Θεοτοκάτος, Σκιαδάς, Βραχλιώτης (52΄ Αναγνωστόπουλος),Τσαβαλάς Στ., Μητρόπουλος.

ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ (Γιάννης Δρακοπαναγιώτακης): Παλαιοθόδωρος, Δημόπουλος Ν. (77΄ Γκόλφης), Ντέντης (56΄ Ορούτσι), Τσιούλος, Κουκίδης (69΄΄ Σαριδάκης), Πλάτανος, Σουγλέρης, Χότζα, Κατσαντώνης (56΄ Ποδαράς), Νταγιάντας, Δημόπουλος Μ.