Δημήτρης Σπανός: «Ο Ιωνικός θα είναι δυνατός στο πρωτάθλημα»

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Αιγιώτης προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός στην κάμερα του Panachaiki TV μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Παναχαϊκή:

«Πρόκειται για φιλικά παιχνίδια. Το μόνο συμπέρασμα που πρέπει να βγάζεις είναι αυτό που δουλεύεις να το βλέπεις πρακτικά να εφαρμόζεται στο γήπεδο. Νομίζω σε αυτό το κομμάτι πήγαμε καλά, ήμασταν καλοί. Δημιουργήσαμε, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, από τη στιγμή που η ομάδα έμεινε με 10 παίκτες, το παιχνίδι τελείωσε εκεί. Πήγαμε με άλλα μέσα να «κλέψουμε» κάτι, αλλά σίγουρα είναι ένα φιλικό. Καμία φορά μας παρασύρει το αποτέλεσμα όπως έγινε, αλλά εμείς κερδίσαμε πράγματα από το ματς, όπως το ίδιο έκανε και η Παναχαϊκή.

Μέρα με την ημέρα δουλεύοντας θα είμαστε έτοιμοι. Όπως λέει και η διοίκησή μας, στόχος μας είναι να σωθούμε γρήγορα και από εκεί και πέρα ότι θέλει ας προκύψει. Ναι υπάρχουν ήδη τρεις προσθήκες που θα γίνουν ακόμα και εκεί κλείνει το ρόστερ. Έχει γίνει και θα γίνει ότι καλύτερο χρειάζεται από τον πρόεδρο και την οικογένεια Τσιριγώτη, ώστε ο Ιωνικός να είναι δυνατός και πάρα πολύ καλός στο επόμενο πρωτάθλημα. Για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να βαδίζουμε με σεμνότητα και ταπεινότητα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Παναχαϊκή».