Δημήτρης Τσακμάκης ο 12ος σκόρερ της Παναχαϊκής

Η Παναχαϊκή νίκησε με 5-0 τον Εθνικό Σκουλικάδου στην Αγυιά, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου έφτασε τους 52 βαθμούς και στο +8 από τον Τηλυκράτη, με δύο αγώνες περισσότερους.

O Λόρι Κέρι με το χατ-τρικ που σημείωσε έφτασε τα 8 γκολ με τη φανέλα της Παναχαϊκής και είναι ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τα 15 φέτος, έχοντας αλλά 7 με τη φανέλα της Σαντορίνης.

 Το 3-0 έκανε ο αμυντικός Δημήτρης Τσακμάκης με κεφαλιά, με τον νεαρό κίπερ να κάνει μοιραίο λάθος για την ομάδα της Ζακύνθου. Ο Τσακμάκης παράλληλα αύξησε και άλλο τους σκόρερ που έχει η «κοκκινόμαυρη κυρία» φέτος στη Γ΄ Εθνική. Ο 22χρονος αμυντικός με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Εθνικό Σκουλικάδου έγινε ο 12oς φετινός σκόρερ της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικά το δρόμο προς τα δίχτυα έχουν βρει οι Κέρι (8 + 7 με Σαντορίνη), Χαντί (7), Καρακλάιτς (7), Αλεξόπουλος (7), Λιποράσε (3), Κυβελίδης (2), Μπουρλάκης (2), Κωνσταντακόπουλος (1), Λούσκος (1), Στασινόπουλος (1), Λιμάτσι (1), Τσακμάκης (1).