Διαγόρας Βραχνεΐκων: Έβδομο σερί ματς αήττητος, τρία νέα φιλικά

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων «χτίζει» χαρακτήρα μέσα από τις φιλικές αναμετρήσεις που δίνει. Το περασμένο Σάββατο επικράτησε με 1-0 του Ατρόμητου Χιλιομοδίου (ομάδα Γ΄ Εθνικής) στο δημοτικό γήπεδο Βραχνεΐκων παραμένοντας για έβδομο σερί ματς αήττητος.

Στο 27ο λεπτό σημειώθηκε το γκολ που έκρινε και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Ο Βλασόπουλος εκτέλεσε φάουλ από τα πλάγια θέση δεξιά, ο Αλεξανδρής «τσίμπησε» τη μπάλα, η οποία στρώθηκε στο Ραφαήλ Σιδέρη που τελείωσε υποδειγματικά για το 1-0.

Με τους Βραχνιώτες προπονείται και αγωνίστηκε ο πρώην επιθετικός Άκης Τσιριγώτης που ανήκει στην Επισκοπή, αλλά περιμένει τις εξελίξεις όσον αφορά την αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Μεταγραφικά με τον Ανδρέα Ρούνη, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη προς το παρών, αφού ο παίκτης ανήκει στον Πανηλειακό και η περίπτωσή του είναι δύσκολη.

Ακολουθεί το Σάββατο 19/9 νέα φιλική αναμέτρηση με τον Φωκικό στην Άμφισσα. Στις 26/9 θα υποδεχθεί τον Παναγρινιακό στα Βραχνέικα, ενώ στις 4/10 οι Βραχνιώτες θα πάνε στο Αίγιο για να αντιμετωπίσουν τον Παναιγιάλειο.

Διαγόρας Βραχνεΐκων (Χ. Τσίκας): Μπαρδάκης, Παπαδόπουλος, Σιδέρης, Σταυρόπουλος, Καλλιτσουνάκης, Γκολφινόπουλος, Πανάρετος, Λούσκος, Τριανταφυλλόπουλος, Αλεξανδρής, Βλασόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Θανόπουλος, Τσιριγώτης, Λάιος, Σπανός.