Διαγόρας Βραχνεΐκων: Βράβευσε τον Τάκη Θανόπουλο για την προσφορά του

Στον σημαντικό αγώνα Διαγόρα Βραχνεΐκων – Θύελλας Πατρών, ο Γιώργος Κυριακόπουλος ως πρώην πρόεδρος της αγαπημένης του ομάδας, εκπροσωπώντας την ως μέλος του Δ.Σ. της, του δόθηκε η δυνατότητα να τιμήσει έναν άνθρωπο, του οποίου η διαδρομή και η προσφορά του στο τοπικό ποδόσφαιρο είναι ανεκτίμητη.

Αναφερόμαστε στον Τάκη Θανόπουλο, σε μια ξεχωριστή, αναγνωρισμένη, προσωπικότητα, ήθους και σεβασμού, από όλους όσοι δραστηριοποιούνται με το ερασιτεχνικό, και όχι μόνο, ποδόσφαιρο. Αναμφίβολα, με την εν γένει παρουσία του είναι πρότυπο για όλες και όλους.

H σχετική ανακοίνωση των Βραχνιωτών:

«Ο ΑΟ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΑΙΪΚΩΝ τίμησε έναν παράγοντα του Αχαϊκού ποδοσφαίρου που θεωρούμε ότι είναι διαχρονικά στην κορυφή.
Δεν συνηθίζουμε τέτοιες ενέργειες, αλλά σήμερα που μια ομάδα με μεγάλη ιστορία όπως η Θύελλα Πατρών και ένας άνθρωπος παράγοντας εξαιρετική προσωπικότητα κύριος με Κ κεφαλαίο βρίσκεται εδώ θα ήταν παράλειψη αν δεν υπήρχε αναφορά και τιμή στο πρόσωπο του.

Τάκη Θανόπουλε όσα έχεις κάνει για την ομάδα σου με ένα γήπεδο που θα ζήλευαν πολλές ομάδες σε όλη την Ελλάδα με τον χαρακτήρα σου, την αγάπη σου για την Θύελλα, με τον σεβασμό στο αντίπαλο, με τον τρόπο που αντέδρασες στον πρόσφατο αγώνα κυπέλλου θεωρούμε ότι είσαι ξεχωριστός και οφείλουμε να σε τιμήσουμε, γιατί τέτοιοι άνθρωποι τέτοιοι παράγοντες μπορούν να ανθίσουν το ποδόσφαιρο. Σε ευχαριστούμε, σε τιμούμε, σε βραβεύουμε, υποκλινόμαστε στην πορεία σου στην προσφορά σου».