Διαγόρας Βραχνεΐκων: Επαφή με Κυβελίδη, νέα δυνατή μεταγραφή!

Πηγή: mikriliga.com

Συνεχίζει το μεταγραφικό του σχεδιασμό ο Διαγόρας Βραχνεΐκων και ένας από τους παίκτες που ήρθαν σε επαφή οι ιθύνοντες της ομάδας είναι ο Λεωνίδας Κυβελίδης όπως έχει αναφέρει το patragoal.gr και σε παλιότερο άρθρο του. Ο πολύπειρος φορ είχε χθες νέα συνάντηση με τον πρόεδρο Χρήστο Λούβαρη, αλλά έχει δώσει προτεραιότητα στην Παναχαϊκή εφόσον αναλάβει ο Πέτρος Σταθάκης το μάνατζμεντ του συλλόγου.

Παίκτης της ομάδας είναι και επίσημα ο Κίμης Αποστολόπουλος που έμεινε ελεύθερος από τη Θύελλα Πατρών.  O Aποστολόπουλος έχει γεννηθεί το 1997 και είναι γνωστός από το πέρασμά του τόσο από την Αχαϊκή (πριν 4 χρόνια), αλλά και τον Πανμοβριακό Ριόλου τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Πρόπερσι με τον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου αγωνίστηκε σε όλα τα ματς βασικός (έχασε ένα ματς λόγω καρτών), σημειώνοντας δύο γκολ, μοιράζοντας 5 ασίστ. Την περσινή σεζόν ήταν στη Θύελλα Πατρών.

Το 2012 αγωνίζονταν στον Ατρόμητο Σχηματαρίου, όπου και διέπρεψε, με αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά και σε ηλικία μόλις 16 ετών να αποκτηθεί από τον Λεβαδιακό όπου και αγωνιζόταν την περίοδο 2013-2015 στο πρωτάθλημα της Superleague (Α’ Εθνική).