Διαγόρας Βραχνεΐκων: «Κλείδωσαν» τα φιλικά προετοιμασίας

Τέλος η ξεκούραση για τους παίκτες του Διαγόρα Βραχνεΐκων οι οποίοι χθες το απόγευμα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα περίοδο που θα βρει την ομάδα τους να συμμετέχει για 3η συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και μάλιστα με στόχο να έχει πρωταγωνιστική πορεία.

Το ραντεβού είχε δοθεί το  απόγευμα στο γήπεδο των Βραχνεΐκων όπου οι περισσότεροι παίκτες του ρόστερ έδωσαν το «παρών» εκτός από λίγες δικαιολογημένες απουσίες των Δρακόπουλου-Νιφορόπουλου-Ούτσικα (από τους νεοαποκτηθέντες).

 Πριν από την προπόνηση υπήρξε ομιλία του προέδρου Χρήστου Λούβαρη και στη συνέχεια του προπονητή Φίλιππου χοινά όπου αμφότεροι ζήτησαν από τους παίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της.

Μαζί με τον Σχοινά ήταν ο συνεργάτης του, Θανάσης Βομπίρης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Αντώνης Σπαθής και ο γυμναστής Παναγιώτης Βασιλείου. 

Παράλληλα οι Βραχνιώτες ανακοίνωσαν τα πρώτα τους φιλικά σήμερα, ενώ υπάρχουν δύο κενές ημερομηνίες στις 11/9 και στις 21/8 για ακόμα δύο φιλικές αναμετρήσεις.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των φιλικών είναι το εξής:

24/8 με Πανμοβριακό Ριόλου

28/8 με Κεραυνό Αγίου Βασιλείου

31/8 με Αχαϊκή

3/9 με Απόλλων Ευπαλίου (εντός)

8/9 με Παναιγιάλειο (εκτός)

15/9 με Θύελλα Πατρών (εκτός)