Διαγόρας Βραχνεΐκων: Μεταγραφές προ των πυλών, μία αποχώρηση

Η ομάδα της Πάτρας έχει ήδη καταστρώσει το πλάνο της για τη νέα περίοδο σε όλα τα επίπεδα και μένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να φιξαριστεί. Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθούν και άλλες κινήσεις, αφού ο Διαγόρας έχει έρθει σε συμφωνία τουλάχιστον με 4-5 παίκτες. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν πιθανότατα την προσεχή εβδομάδα.

Παράλληλα, δεν θα συνεχίσει στο Διαγόρα Βραχνεΐκων τη νέα χρονιά ο Βασίλης Βασιλόπουλος, ευχαριστώντας τους Βραχνιώτες για την άψογη συνεργασία που είχαν: “Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του! Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά του Διαγόρα Βραχνεΐκων, για την άψογη συνεργασία μας και την φανταστική πορεία της ομάδας!

Ευχαριστώ την διοίκηση, που ήταν κύριοι απέναντι μου, τους προπονητές μου, τους φροντιστές και φυσικά τους συμπαίκτες μου, που μαζί παλεύαμε καθημερινά μέσα στο γήπεδο. Εύχομαι σε όλους υγεία και ότι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο. Όσο για την ομάδα, εύχομαι να είναι πάντα μέσα στους στόχους της. Εις το επανιδείν”.