Διαγόρας Βραχνεΐκων: Παραίτηση σοκ του Χ. Λούβαρη από την προεδρία

Παραίτηση σοκ από την προεδρία του Διαγόρα Βραχνεΐκων για τον Χρήστο Λούβαρη. Ο γνωστός και επιτυχημένος παράγοντας μετά από 9 χρόνια στο «τιμόνι» του συλλόγου, έθεσε την παραίτησή του και αποχωρεί από το σύλλογο των Βραχνεΐκων.

Πριν λίγες ημέρες ο Διαγόρας κατέκτησε το Σούπερ Καπ Αχαΐας και αυτή έμελλε να είναι η τελευταία του κούπα. Ο ίδιος με δήλωσή του, εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκε αυτή την επιτυχημένη 9ετία, ζητώντας ένα μεγάλο συγγνώμη από παίκτες και προπονητές.

«Ένα πολύ όμορφο ταξίδι τελείωσε. Μετά από 9 χρόνια (2 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα, 4 σούπερ καπ και 5 χρόνια στην Γ΄ εθνική) κουράστηκα και νιώθω πως και εγώ κούρασα και με θλίψη φτάνω στο συμπέρασμα πώς πρέπει να παραιτηθώ από την ομάδα. Έτσι θα γίνει μια νέα αρχή για την ομάδα που αγάπησα και θα έχω πάντα στην καρδιά μου. Κανείς αναντικατάστατος. Μετά από 9 χρόνια ιστορικά από άποψη επιτυχιών, θα παρακολουθώ από μακριά  και θα χαίρομαι με τις επιτυχίες της.

Ευχαριστώ όλους τους φίλους που έκανα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και αυτούς που με πολέμησαν, γιατί με έκαναν σοφότερο. Το πιο μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στα παιδιά μου (ποδοσφαιριστές), γιατί έτσι τα αισθανόμουν πάντα και τους προπονητές της ομάδας. Ζητάω και ένα πολύ μεγάλο συγνώμη από αυτούς. Καλή συνέχεια μέσα από την καρδιά μου, εύχομαι στο σύλλογο μόνο επιτυχίες».