Διαγόρα Βραχνεΐκων κάντο όπως πέρυσι (vid)

Κρίσιμο ματς για το Διαγόρα Βραχνεΐκων με αντίπαλο τον Εθνικό Σκουλικάδου εκτός έδρας που θα ψάξει τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό μαραθώνιο. Οι απουσίες πολλές για ακόμα ένα παιχνίδι δυστυχώς για την ομάδα της Αχαΐας. Ο Ανδρέας Ζήκος δεν υπολογίζει τους Παπαδόπουλο, Σιδέρη, Καράμπουλα, Καϊμακά και Τσεκούρα για την εν λόγω αναμέτρηση, ενώ το μόνο θετικό είναι ότι επιστρέφει ο Σαρρής.

Πέρυσι οι Βραχνιώτες είχαν κερδίσει με 1-0 στο νησί με όμορφη κεφαλιά του Αλεξανδρή στην δεξιά γωνία του Παπαδόπουλου στο 32ο λεπτό. Κορυφαίος εκείνου του παιχνιδιού ήταν ο κίπερ Αλέξανδρος Μπαμπούνης που είχε κρατήσει το μηδέν, αποκρούωντας μάλιστα και πέναλτι, κρατώντας όρθια την ομάδα του.

Συνθέσεις:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ: Παπαδόπουλος, Μαρίνος, Προκόπης (74′ Αντωνιάδης), Περιστέρης, Μουσαϊ (46′ Πίντο), Δαδάκος, Βαρδάκας, Κυριαζόπουλος (46′ Σίλβα), Μεταξάς, Νικολακόπουλος, Λαμπρόπουλος.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ: Μπαμπούνης, Πανάρετος, Γκολφινόπουλος (59′ Κούστα), Σιδέρης, Σαρρής, Τριανταφυλλόπουλος, Βλασόπουλος (80′ Κούσουλας), Δ. Αλεξανδρής, Α. Αλεξανδρής (88′ Δημόπουλος), Γεωργαντόπουλος (88′ Λούσκος), Σταυρόπουλος.