Διαθέσιμα τα εισιτήρια του αγώνα Προμηθέας-ΠΑΟΚ

Το δεύτερο παιχνίδι για την Stoiximan Basket League ετοιμάζεται να δώσει ο Προμηθέας απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο κλειστό “Δ. Τόφαλος” μετά την δύσκολη αλλά πετυχημένη πρεμιέρα της ομάδας στο Περιστέρι.

Η πρώτη εντός έδρας επίσημη αναμέτρηση με την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες μετά από 1,5 χρόνο απουσίας, θα δώσει την ευκαιρία στους φιλάθλους μας να βρεθούν ξανά στο πλάι της ομάδας, να την χειροκροτήσουν και να της δώσουν ώθηση εν όψει της δύσκολης συνέχειας που έρχεται.

Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθευτείτε είτε ηλεκτρονικά από το ticketmaster.gr, είτε από το Promitheas Park(καθημερινές 10:00-18:00), ενώ το Σάββατο 9/10 από το Promitheas Park(10:00-14:00) ή από το εκδοτήριο του γηπέδου(15:00). Η τιμή των εισιτηρίων είναι 10€ για όλους, ενώ για τους νέους έως 17 χρονών κοστίζουν 7€ (δυνατότητα αγοράς μειωμένου εισιτηρίου, μόνο δια ζώσης).

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας επισημαίνει στους φιλάθλους της πως σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ισχύουν τα κάτωθι ως προς τους όρους προσέλευσής σας στα παιχνίδια της ομάδας μας:

Οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο ή άδεια παραμονής).
Σχετικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων στο γήπεδο, η είσοδος των ανηλίκων άνω των δώδεκα (12) έως και δεκαεπτά (17) ετών, θα γίνεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
Οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα.
Οι θύρες θα είναι ανοικτές δύο (2) ώρες πριν την έναρξη του κάθε φιλικού αγώνα, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.
Υπενθυμίζεται ότι η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο και έως πέντε (5%) του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και δεκαεπτά (17) ετών.