Διακοπή των αγώνων, «κλειδώνει» ο όμιλος των ομάδων της Αχαΐας

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν έρθει στην επιφάνεια, η Γ’ Εθνική και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα πάνε για οριστικό “λουκέτο” την φετινή σεζόν. Η ΕΠΟ συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης (29/4) για την τελική της απόφαση, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, όσο αναφορά το μέλλον της κατηγορίας. 

Πάντως το σενάριο που θα δείχνει να υπερισχύει όσο αναφορά των άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, αλλά και τον υποβιβασμό είναι: Οι πρωτοπόροι των 8 ομίλων να ανέβουν στην πιο πάνω κατηγορία, ενώ θα υποβιβαστούν οι ομάδες που απέχουν από την ζώνη «σωτηρίας» με πέντε ή περισσότερους βαθμούς.

Απευθείας άνοδος τoυ Αστέρα Βλαχιώτη στην Football League ή στην νέα κατηγορία που θα προκύψει μετά από αναδιάρθρωση. Το ίδιο ισχύει για όλους τους πρωτοπόρους των ομίλων της Γ’ Εθνικής χωρίς τη διενέργεια αγώνων μπαράζ.

Επίσης Θύελλα Πατρών και Διαγόρας Βραχνεΐκων ανανεώνουν την παραμονή τους, ενώ ανεβαίνουν απευθείας στην Γ’ Εθνική όλοι οι πρωταθλητές των Ενώσεων. “Λευκός καπνός” φαίνεται να βγαίνει και με τους δευτεραθλητές, σε ενώσεις όπως η Αχαΐα που έχει δύο ομίλους.

Εν αναμονή πλέον των επίσημων ανακοινώσεων…