Διασκέδασε -κατά κάποιον τρόπο- τις εντυπώσεις η Θύελλα Πατρών

Η Θύελλα Πατρών τελείωσε με θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο Τσιλιβή επικρατώντας με 4-1, με τους Πατρινούς να δείχνουν ότι θέλουν πιο πολύ το τρίποντο, αποφεύγοντας παράλληλα, την τελευταία θέση στον όμιλο για λόγους γοήτρου, αφού η ομάδα έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό.

Έγιναν πολλά λάθη φέτος, κακός αγωνιστικός σχεδιασμός, ατυχίες (τραυματίες-κορονοϊός) και πλέον υπάρχει μπροστά της χρόνος και η ευκαιρία για ανασύνταξη, ώστε ο σύλλογος να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μόλις στο 2ο λεπτό ο Βέρρας άνοιξε το σκορ για τη Θύελλα, με το Σαμπανέϊ, λίγο αργότερα να ισοφαρίζει.

Στο 10’ ο “πεναλτάκιας” Δημήτρης Αγουρίδης διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους, σημειώνοντας το 5ο του φετινό τέρμα. Στο 35’ ο Ντίνος και στο 60’ ο Αποστολόπουλος διαμόρφωσαν το τελικό 4-1 για τη Θύελλα Πατρών που πήρε εύκολα το τρίποντο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σπύρος Καζανάς από την Αιτωλοακαρνανία με βοηθούς του, τους Βασιλόπουλο Π. και Μπάκα Ι. από τον ίδιο νομό.

Συνθέσεις:

ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ (Ζουπάνος Α. – Μουζάκης Δ.): Φαραός Δ., Ζουπάνος Π., Τσίνα Ελ., Χαλκιόπουλος, Μούστα Κ., Τζανάρη Ντ. (46’ Σέλληνας), Δρόσος Ανδρ. Αγγελίδης Κ. (46’ Παπαδάκης), Μαρούδας Μ., Σαμπανέϊ, Παπαδόπουλος Β. (70’ Ελέζι)

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Πεφάνης Σ.): Κοντογιώργης, Κωνσταντινίδης Ν., Σμπόρας, Κατριβέσης (60’ Παπανικολάου), Αγουρίδης, Παναγόπουλος (70’ Πανίτσας), Κουτσαντώνης, Αποστολόπουλος (70’Κωνσταντινίδης Κ.), Βέρρας, Ντίνος (60’ Πολυχρονόπουλος), Σκουμής (55’ Σκόνδρας).