Διαστημικός Άρης Πατρών!

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Σαφαρίκας Ευάγγελος (Τραγούλιας Θεόφιλος, Χαμουζάς Ιωάννης)

Σκόρερ: 2′ Κουτρούμπας, 24′ Μπούμπαλης, 36′ Κωστής, 41 Κούρτης, 67′ Αγγελής, 78′ Στειακάκης

Με το… διαστημικό 6-0 “διέλυσε” ο Άρης Πατρών τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων και διατήρησε τις ελπίδες που έχει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχοντας μάλιστα έξι διαφορετικούς σκόρερ στην αναμέτρηση.

Φιλμ:

2′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Πανάρετος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κουτρούμπας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

8′ Καλή ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Λάτσης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Γράβαλος έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια άουτ.

21′ Καλή στιγμή για τον Άρη, με τον Κουτρούμπα, ο οποίος εκτέλεσε ένα φάουλ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Αθανασακόπουλου.

24′ Δεύτερο γκολ για τον Άρη, όταν ο Λάτσης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Γράβαλος άφησε έξυπνα για τον Μπούμπαλη, ο οποίος έκανε ένα εξαιρετικό κοντρόλ και στη συνέχεια το σουτ που έκανε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

36′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Βουτσινάς έκανε την κάθετη για τον Κωστή, αυτός βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον Αθανασακόπουλο και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

41′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Κωστής έκανε τη σέντρα σουτ από τα αριστερά, ο Αθανασακόπουλος έκανε δύσκολη επέμβαση, στη συνέχεια ο Κούρτης έκανε το σουτ αλλά ο Αθανασακόπουλος έκανε δεύτερη καλή επέμβαση. Ο Κούρτης υποδέχθηκε πάλι την μπάλα και το σουτ που έκανε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.

55′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Γράβαλος βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον Αθανασακόπουλο, έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αθανασακόπουλου άουτ.

65′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Στειακάκης έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Βουτσινάς με πλασέ έστειλε την μπάλα πάνω τα δοκάρια άουτ.

67′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Αγγελής μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 5-0.

68′ Τεράστια ευκαιρία για τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων, όταν ο Τογαντζής μπήκε στην περιοχή, πέρασε και τον Θωμά αλλά το πλασέ που έκανε σε κενή εστία δεν ήταν δυνατό με αποτέλεσμα η άμυνα του Άρη να κόψει την μπάλα.

78′ Κι’αλλο γκολ για τον Άρη, όταν ο Αγγελής μπήκε στην περιοχή έκανε το γύρισμα για τον Στειακάκη και αυτός σε κενή εστία έκανε το 6-0.

88′ Απίθανη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Κούρτης βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον Αθανασακόπουλο, έκανε το πλασέ αλλά ο γκολκίπερ έκανε εξαιρετική επέμβαση και έδιωξε σε κόρνερ.

Συνθέσεις:

Άρης Πατρών (Θανάσης Παπουτσής): Θωμάς, Πανάρετος, Λάτσης (45′ Καταρτζόπουλος), Σπανός, Δασουράς, Βουτσινάς (69′ Αλποχωρίτης), Κουτρούμπας (45′ Αγγελής), Μπούμπαλης, Κούρτης, Γράβαλος (56′ Μεντζελόπουλος), Κωστής (56′ Στειακάκης).

Αστέρας Τσουκαλεΐκων (Άγγελος Ζαφειρόπουλος, Αλέξανδρος Χαρακίδας): Αθανασακόπουλος, Θωμάς, Κράγια (25′ Αθανασόπουλος α.α.), Ζαφειρόπουλος, Τογαντζής, Τσεκούρας (45′ Βασιλόπουλος), Κοτσίνης, Μπίστιχας (45′ Κανελλόπουλος), Παπαβασιλείου (78′ Γιωτόπουλος), Καραχάλιος, Νάνος.