Διατίθενται τα ημερολόγια του Αστέρα Λεοντίου

Στην έκδοση ημερολογίου προχώρησε η ομάδα τoυ Αστέρα Λεοντίου, η οποία συναισθανόμενη την δυσκολία των καιρών, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον covid- 19, απευθύνεται προαιρετικά στους φίλους της ομάδας να την ενισχύσουν με την αγορά ενός ημερολογίου. Για να προμηθευτεί το ημερολόγιο, όποιος επιθυμεί, μπορεί να απευθυνθεί στα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας.

Ο σύλλογος ευχαριστεί όλους όσοι συμμετέχουν στο ημερολόγιο και εύχεται σε όλους καλή χρονιά με υγεία, δύναμη, υπομονή και γρήγορη επιστροφή στην καθημερινότητα.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Επειδή οι υγειονομικές συνθήκες, δεν μας επιτρέπουν να έχουμε τις συνηθισμένες ομαδικές συγκεντρώσεις, για να τα προωθήσουμε, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τα μέλη του συλλόγου (Γιάννη Λαμπρόπουλο, Γιάννη Κριλή, Φάνη Αντωνόπουλο, Παναγιώτη Νικολόπουλο, Άρη Καρβελά), ώστε να σας προμηθεύουμε όσα ημερολόγια και όσα κασκολάκια χρειάζεστε για εσάς, αλλά και για τους φίλους σας.

Έτσι βοηθάτε το «καμάρι» του Λεοντίου να παραμένει ενεργό. Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και όλους εσάς για τη στήριξή σας. Καλή Χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο».